Перший день літа: картинки, листівки, відео, привітання — українською

Усі свята

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Фото: Freepik / Хлчу

Вітаємо з першим днем літа: щирі побажання для гарного настрою

Вітаємо із першим днем літа! Нехай воно принесе мир, перемогу та здійснення усіх задумів. Раніше ми публікували добірку пісень для суботнього прибирання, а тепер поділимося позитивними вітаннями з нагоди 1 червня у картинках, листівках та відео — українською.

Для вас — щирі побажання з першим днем весни. Діліться ними зі своїми рідними, друзями та колегами. Нехай добірка яскравих листівок підійме настрій та зарядить енергією на все літо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Апостроф

Привітання — українською:

Вітаю з першим днем літа! Бажаю, щоб погода радувала і приносила безліч яскравих, теплих, сонячних днів, а небо завжди було чистим і мирним. Нехай легкість і відмінний настрій буде приводом для безлічі цікавих подій і радості. Насолоджуйтеся теплом, вбирайте сонячну енергію і випромінюйте позитив!

***

З першим днем літа! Нехай кожен день приносить нові, яскраві емоції, війна зникне назавжди, мов страшний сон, а літо буде яскравим та наповнене мандрами, смаколиками та цікавими пригодами!

***

Із 1 червня! Бажаємо гарного настрою, різноколірних подій, сонячних буднів! Насолоджуйтеся прекрасним та здійснюйте свої мрії! Нехай літо буде насиченим яскравими, приємними та чудовими емоціями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: vjoy.cc
Фото: vjoy.cc
Фото: vjoy.cc
Фото: vjoy.cc
Фото: vjoy.cc
Фото: vjoy.cc
Фото: art.shop.com.ua
Фото: Радіо Трек

Раніше ми публікували календар важливих дат, які будуть відзначати українці. Для вас — добірка професійних і державних свят червня 2024 року.