Найтепліші слова для вчорашніх школярів: вітаємо випускників з початком нового етапу в життя

Усі свята

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: unsplash.com

Вже зовсім скоро вчорашні школярі відгуляють випускні та готуватимуться до студентського життя

Випускний — ще один привід для того, щоб зібратися разом, згадати смішні та сумні моменти шкільного життя та, звичайно ж, привітати майбутніх студентів з новим етапом в житті. На цей випадок редакція Хочу! приготувала інструкцію, яка допоможе скласти привітання з випускним своїми словами від батьків та кілька красивих побажань, які можна використати під час промови.

Привітання з випускним своїми словами: красиві побажання для вчорашніх школярів

Отже, ви — щасливі батьки випускника чи випускниці. Давайте відверто — новий етап в житті починається і у вас, адже замість школярів у вас тепер майбутні студенти, попереду — нові виклики та смішні (або не дуже) історії. Тому хвилюватися та шукати правильні слова для привітання — нормально.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання з випускним своїми словами від батьків: покрокова інструкція

Для початку давайте розберемося з тим, як скласти поздоровлення з випускним своїми словами. Зробити це доволі просто, якщо мати план. Саме його ми для вас і підготували. Отже:

  1. Почніть зі звернення — імені, домашнього прізвиська чи пестливої форми імені, яке, сподіваємося, любить ваша дитина.

  2. Загадайте кілька смішних моментів, пов'язаних зі школою. За 11 років їх було багато, тому краще зупинитися на двох-трьох. Але перед цим не забудьте впевнитися в тому, що ці історії здаються смішними і вашій дитині, і її однокласникам, а також не ображають чиїсь почуття.

  3. Поділіться своїми почуттями про те, що відбувається зараз. На цьому етапі можна щиро згадати всі ті емоції, які ви відчували, коли вперше вели дитину в перший клас, тримали щоденник з першими двійками та десятками. також можна зізнатися в тому, що ви теж хвилюєтеся в передчутті нового етапу в житті дитини та всього класу.

  4. Переходьте до побажань. Якщо важко знайти слова, спробуйте згадати, чого вам хотілося в цьому віці.

Наприклад, ваша промова може звучати отак:

Мишеня, мені самій важко повірити в те, що ти вже такий дорослий і шкільні роки лишилися позаду. Наче вчора ти разом з однокласниками вірив в те, що випускники викликали Пікову Даму, а сьогодні ти сам — випускник! (Тільки, будь ласка, давайте сьогодні без викликів привидів).

Я, здається, зовсім не готова прийняти той факт, що ти зовсім дорослий і вже ніколи не сядеш за шкільну парту. Попереду — ціле життя і ми з татом завжди будемо поруч, якщо потрібна буде допомога!

Бажаю тобі, щоб крім нас, батьків, протягом всього дорослого життя поруч були друзі (і не тільки перевірені роками шкільні, а й нові!), успіх та сили долати всі перешкоди! Вони, скажу чесно, будуть! Але саме вони роблять нас самостійними, успішними та самодостатніми!

З випускним, Мишеня!

Привітання з випускним своїми словами

Але ми підготували для вас не тільки інструкцію, а й декілька прикладів привітань!

Синку, ось і закінчуються шкільні роки. Сподіваюся, ти, як і ми, вдячний їм за всі ті уроки, які вони тобі дали. І зараз мова не тільки про хімію, історію чи географію! Школа дає нам уроки життя, вчить дружити, любити та бути людиною! Скажу чесно — уроки будуть і далі. Бажаю тобі, щоб всі вони були приємними і ти виносив з них тільки найкращі спогади!

*****

Донечко, вітаю тебе з випускним! Наче вчора я вела тебе за руку на Перший дзвоник, а сьогодні ти вже виходиш зі школи дорослою, самостійною та достойною людиною! Вітаю тебе з новим життєвим етапом та бажаю, щоб на ньому тобі зустрічалися найкращі люди, найтепліші моменти та найсвітліші дні!

*****

Любі випускники! Так дивно зараз називати вас саме так, адже я пам'ятаю всіх вас смішними хлопчиками та дівчатами, які тільки вчилися читати та рахувати! Запам'ятайте — попереду вас чекає тільки найкраще майбутнє, але вам треба буде докласти зусиль, щоб воно стало сьогоденням! Бажаю вам успіхів в цьому!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сподіваємося, випускний вашої дитини стане світлим святом для всіх у вашій родині. А якщо ви досі не визначилися з тим, що одягнути на випускний, то ми маємо кілька порад!