Міжнародний день друзів — привітання, картинки та відео зі святом

Усі свята
847

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

Міжнародний день друзів — привітання, картинки та відео Фото: canva.com

Не пропустіть нагоду подякувати друзям за те, що вони є у вашому житті…

9 червня — особливий день у житті кожного з нас, адже дата дня — Міжнародний день друзів. Саме сьогодні слід сказати кілька теплих слів людям, з якими вас об’єднали крила дружби. А найкращі привітання з Міжнародним днем друзів допоможуть вам створити відповідну атмосферу та настрій.

Впевнені, в якийсь момент життя ми всі ставимо собі питання, а за що ми цінуємо друзів? Звісно, для кожного це буде щось своє. Однак можна виділити головне, що точно зачіпає душу кожного. Друг — той, хто стає нашим прихистком у буремному морі життя; той, хто запропонує допомогу та підтримку і це завжди буде взаємно. Друзі — люди, кому можна довірити найпотаємніші думки, знаючи, що їхнє мовчання буде непохитним. Сама присутність їх у нашому житті робить життя яскравішим, безпечнішим, а спільні інтереси та хобі додають змісту та барв у наше щодення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тому рекомендуємо використати сьогоднішнє свято як привід подякувати та обійняти друга. Ми також подбали про привітання з Днем друзів. Якщо маєте таку нагоду, організуйте святковий вечір та зустріньтеся з друзями, озвучте їм свої побажання з Днем друзів своїми словами особисто. Вони будуть у захваті від такого щирого прояву почуттів!

Міжнародний день друзів: привітання, картинки та відео Фото: canva.com

Міжнародний день друзів: привітання

Шукаєте поетичні рядки, якими можна привітати друзів? У нас є необхідний святковий контент. Порція сентиментів з наступними привітаннями з нагоди Міжнародного дня друзів гарантована!

***

З Днем друзів всіх вітаю!
Міцно, міцно обіймаю,
Дякую всім кажу,
Тому що вас я люблю!
Я бажаю вам це свято
Зустріти весело та дружно.
Сміху, радості та щастя
І великої міцної дружби!
Незабутніх вражень, радісних подій,
Друзям я бажаю втілення їхніх мрій!
Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє,
Хай шалена дружба з нами багатіє
Хай палають у серці почуття високі,
Доля посилає повні щастям роки!

***

У День друзів хочу побажати, щоб кожен з вас мав самого вірного і відданого друга. Нехай процвітає дружба між людьми та нехай всі будуть щасливими!

***

Дорогий друже, вітаю тебе з Міжнародним днем друзів! Дякую за всі спільні моменти радості та підтримки. Ти робиш моє життя яскравішим і кращим. Бажаю тобі безмежного щастя, здійснення мрій і щоб наша дружба тільки міцніла з кожним роком.

Найкращі привітання та листівки на Міжнародний день друзів Фото: joy-pup.com

***

Вітаю із Днем друзів! Нехай у вашому житті ніколи не буде місця для образ, смутку та смутку. Бажаю вірних друзів, які завжди прийдуть на допомогу та любитимуть, цінуватимуть та поважатимуть вас та вашу дружбу! 

***

В житті усім потрібна дружба:
І для розваг, і для журби, й для служби.
Із другом легше в світі жити,
Але й дружити треба вміти.
Слід другові допомагати,
В пригоді завжди захищати,
Слід жарти друга розуміти
Й самому жартувати вміти.
Коли ж якесь нерозуміння,
Потрібно виявить терпіння.
При сварці — швидше помиритись —
Не варто з друзями сваритись.
Вікторія Остапчук

***

З Міжнародним днем друзів, мій найкращий друже! Ти — справжній скарб у моєму житті. Дякую за твою вірність, розуміння і підтримку в будь-який час. Нехай кожен твій день буде наповнений радістю, а поруч завжди будуть ті, хто цінує і любить тебе.

***

Хотів сьогодні «спасибі» сказати,
Що можу тебе своїм другом назвати,
Мені всіх грошей точно цінніше,
Вітати тебе з Днем друзів хутчіше!

***
Дорога моя подруго, вітаю тебе з Міжнародним днем ​​дружби та бажаю у своєму житті мати все, що тобі потрібно і в повному достатку. Я бажаю, щоб наша дружба завжди залишалася міцною-міцною, надійною. Бажаю, щоб ми з тобою завжди були щасливі, успішні, кохані та скажено гарні! Люблю тебе!

***

Вітаю з Днем друзів, мій дорогий друже! Наша дружба — це найдорожчий подарунок, який я маю. Дякую за те, що ти завжди поруч, готовий поділитися радістю і допомогти в біді. Нехай твоє життя буде сповнене щасливих моментів, нових звершень і міцного здоров'я.

Міжнародний день друзів 2024: вітання та листівки Фото: pixabay.com

***

Людина  може  жити  й  не  тужити,
Коли  умітиме  по-справжньому  дружити.  
Бо  друг  в  житті  —  це  вам  не  просто  так,
А  це,  напевно,  що  від  Бога  знак.
Товариша  не  можна  ображати,
Його  потрібно  вміти  поважати.
Не  кидайте  ви  друга  у  біді  —  
Він  допоможе  й  вам  колись  тоді.
Умійте  й  порадіти  ви  за  друга,
І  ви  забудете  відтак,  що  таке  сум  і  туга
Робіть  добро  й  великі  і  малі,
І  будуть  друзями  всі  люди  на землі.
Микола Тихонов

***

Дружба — це велика Божа ласка, а справжній і вірний друг — воістину скарб. Вітаю тебе з Днем друзів і бажаю, щоб твої друзі були найбільш відданими та надійними, і ваша дружба міцніла б з кожним днем. Нехай всі розбіжності вирішуються миттєво, а труднощі загартовують ваш дружній союз. Радійте успіху один одного і будьте згуртованими!

****

З Днем друзів тебе я вітаю,
Друг мій, ти на світі точно кращий за всіх.
Миру, теплоти та бадьорості бажаю
І, звичайно, поруч щоб був з тобою успіх.
Життя веселощами нехай кожен день наповнить,
«Дах» точно від любові знесе,
Кохання та позитиву бажаю тобі я понад усе!

***

Мій найкращий друже, з Міжнародним днем друзів тебе! Ти робиш цей світ кращим своїм існуванням і своїм добрим серцем. Бажаю тобі безмежної радості, гармонії та щоб кожен твій день був наповнений яскравими емоціями та приємними сюрпризами. Обожнюю тебе!

***

Мені не потрібні слова, щоб сказати про те, які ми близькі. Але я кажу зараз, і буду говорити тобі завжди про те, що тонкі нитки, які зв'язали наші долі, міцніші за кохання та надійніші за щастя. Вітаю тебе з Міжнародним днем друзів і бажаю, щоб наша дружба, як хороше вино, ставала з роками тільки міцніше!

Найкращі привітання на День друзів 2024 у віршах та прозі Фото: відкриті джерела

***

З Міжнародним днем друзів, друже мій вірний! Ти — людина, яка робить моє життя кращим своєю присутністю. Дякую за твою підтримку, щирість і доброту. Бажаю тобі щасливого життя, повного любові, успіху і незабутніх пригод. Нехай наша дружба завжди буде такою ж міцною і світлою.

Від душі вітаємо з Міжнародним днем друзів!

Також нагадаємо, що в українських школах готуються до випускних святкувань. Якщо у вашій родині чи серед друзів є ті, хто назавжди прощаються зі школою, вам точно знадобляться найкращі привітання випускникам.