Родючої землі та збільшення поголів'я! Приємні слова привітань з Днем фермера

Усі свята

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Листівка з привітанням з Днем фермера. Фото: Хочу!

Вітаємо всіх фермерів з професійним святом

19 червня в Україні відзначається зовсім молоде свято – День фермера. Є така професія – землю плекати обробляти і кохати. Це не просто робота на землі, а дбайливе господарювання за традиційним українським укладом, повна самовіддача та відповідальність.

Хочу! вітає усіх фермерів з професійним святом! Дякуємо за вашу наполегливу працю! Бажаємо вам високих врожаїв та  гарної погоди. Нехай засіки повняться відбірним зерном, а ваші сім’ї – достатком і добробутом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щиро вітаємо всіх фермерів з професійним святом! Бажаємо щедрих врожаїв і добрих окотів, великих перспектив і малих витрат, високих результатів та таких же доходів, втілення у життя найсміливіших сподівань, задумів та планів, погожої днини та гарних здобутків! Нехай кожен день буде справжнім святом, нехай буде родючою земля полів. Оптимізму вам у цей нелегкий час, удачі, міцного здоров’я, віри в краще майбутнє та мирного неба над головою!

Листівка з привітанням з Днем фермера. Фото: Хочу!

Дякую усім фермерам за наполегливу працю! Бажаю Вам високих врожаїв та гарної погоди. А головне - миру і перемоги. Будемо із хлібом – будемо у безпеці!  Нехай засіки повняться відбірним зерном, а ваші сім’ї – достатком і добробутом.

Листівка з привітанням з Днем фермера. Фото: Хочу!

Фермер - не тільки професія, а життєве покликання. Ваша праця - не просто робота на землі, а дбайливе господарювання, спосіб життя, колосальна напруга сил і повна самовіддача. У фермерстві втілилися кращі риси господарювання – працьовитість, стійкість, природна кмітливість і завзятість, активна громадянська позиція, соціальна відповідальність і патріотизм. Своєю працею ви не лише розвиваєте сільську економіку, але і створюєте нові робочі місця, підтримуєте традиції і культуру. Дякуємо вам за відданість обраній справі!    Хочеться побажати добробуту, миру, багатих врожаїв і міцного здоров'я Вам і вашим близьким!

Листівка з привітанням з Днем фермера. Фото: Хочу!

Вітаю із Днем фермера! Бажаю щедрих урожаїв на просторах полів та багатих урожаїв щастя на просторах душі, бажаю зростання та приросту худоби, а також зростання та приросту прибутку. Успіхів у роботі, благополуччя у житті, любові у серці та міцного здоров’я.

Листівка з привітанням з Днем фермера. Фото: Хочу!

Вітаю із Днем фермера! Бажаю тобі, щоб на ділянках колосився врожай, щоб у загонах стояла питома, щедра на м’ясо і сало худоба, щоб кури мчали і мчали, вовна на вівцях росла і росла, а всі фактори життя сприятливо впливали на стабільний і високий дохід. Оптимізму тобі, удачі та міцного здоров’я!

Листівка з привітанням з Днем фермера. Фото: Хочу!

Щиро вітаємо  всіх працівників фермерських господарств з професійним святом. Від усієї душі зичимо Вам та вашим родинам міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою. Бажаємо погожої днини та щедрих врожаїв, втілення у життя найсміливіших сподівань та гарних здобутків.

Листівка з привітанням з Днем фермера. Фото: Хочу!
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми друкували календар усіх професійних та державних свят на червень. Тримайте його під рукою, щоб не пропустити привітати рідних людей.