Не знатимете бід та привернете удачу: магічні ритуали, які потрібно провести на Трійцю

Усі свята

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Магічні ритуали на Трійцю. Фото: nv.ua

Ці ритуали досить прості, а тому вам не складно буде їх провести

Раніше ми розповідали, які трави не можна нести в дім на Трійцю, щоб не накликати бід, сварок та недуг. Та щоб життя заграло новими фарбами, у це свято також можна провести кілька магічних ритуалів. Зацікавилися? Тоді гортайте цю статтю нижче.

У народі на Трійцю часто вдаються до магії, замовлянь, заклинань, ворожінь тощо. Вважається, що так можна покращити якість свого життя. Якщо хочете перевірити це на собі - нижче публікуємо кілька простих ритуалів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для зцілення від хвороб

Щоб вилікувати важко хворих, цілителі та знахарі використовують траву, яку знаходять та підіймають з підлоги храму. Якщо цілитель страждає від хвороби, яка перейшла на нього від пацієнта, потрібно відстояти обідню та вечірню служби у церкві, тримаючи у руках живі квіти: потім їх висушують та через 12 днів готують чай. Щоб зцілитися також можна вмочити у відвар пальці, намалювати на своєму тілі хрести та прочитати молитву.

Для захисту від хвороб

Щоб інші люди не перекинули на вас за допомогою магії хвороби, проведіть наступний ритуал. Зліпіть з тіста корж, перехрестіть його тричі, промовляючи: “Як коржик всередину потрапить, так хвороба чаклунська піде”, а потім відправте випікатися у духовку. Цю випічку потрібно з’їсти у день випікання.

Магічні ритуали на Трійцю. Фото: focus.pl

На красу та молодість

Молодій жінці потрібно одягтися у сорочку або сукню з натуральної тканини та походити босими ногами по ранковій росяній траві.

На гроші та фінансове благополуччя

Сходіть на церковну службу з пучком трави. Вийдіть з храму, покладіть поклони на чотири сторони світу, а потім сплетіть з трави вінок. Заговоріть його: “Заплітаю я траву, урожайний рік покликом, піде робота гладко і буде будинок в достатку” та покладіть за ікону.

На любов та зміцнення шлюбу

Приготуйте яєчню, розміщуючи яйця рядочком. Підсоліть страву четверговою сіллю та прикрасьте зеленню (не ріжте). Розділіть страву з чоловіком на пікніку під березою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які продукти повинні бути в основі святкового меню на Трійцю. Читайте про це - у цьому матеріалі .