Ніколи не втрачайте пильності на посту! Привітання з Днем митника

Усі свята

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Листівка з Днем митника України. Фото: Хочу!

Вітаємо митників України з професійним святом

25 червня відзначається День митника України, саме в цей день у 1991 році Верховною Радою України було схвалено Закон “Про митну справу в Україні”. У цей день митники отримують нагороди і премії, влаштовують корпоративи і приймають привітання. 

Сьогодні висловлюють слова вдячності тим людям, які працюють на митниці і від яких залежить безпека та економічне становище нашої країни. Саме митники контролюють, що потрапить в Україну. У цей день щиро бажаємо всім працівникам митниці спокійної роботи, щоб дні йшли своєю чергою без неприємних пригод. Будьте щасливі і здорові! Мудрості вам, і нехай здійсняться всі ваші найзаповітніші мрії!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Листівка з віршем з Днем митника України. Фото: Хочу!

У свято День митниці людям цієї професії хочеться побажати здоров’я, щастя, спокою і терпіння. Щоб кожна ваша робоча зміна проходила тихо і мирно, без пригод, щоб ви завжди поверталися до своїх рідних. Ви сміливі, сильні, мужні. Спасибі вам за все. Ми вами пишаємося!

***

Дорогий митник! Ти - людина, яка впорається з будь-яким контрабандистом, перевірить будь-який документ і візьме мито з кожного! Виконуй свій обов'язок чесно, і удача, любов і благополуччя тобі обов'язково посміхнеться.

***

Вітаю з Днем митника і від душі бажаю не втрачати пильності на своєму посту, завжди бути вірним стражем закону і порядку кордонів, бажаю не знати втоми і зневіри, бажаю успіхів в роботі і удачі на життєвому шляху.

***

Дорогі митники, бажаємо вам здоров’я, родинного тепла і всіляких гараздів. Нехай результати нашої діяльності сприяють зміцненню і процвітанню України. Нехай прийде у державу й кожну домівку довгоочікуваний мир.

Листівка з віршем з Днем митника України. Фото: Хочу!

Митник нам завжди в пригоді,
Він працює в непогоді.
Знає що і де ховають,
незаконне викривають.
Ми ж Вас хочемо вітати —
І добра Вам побажати,
щастя, радості, здоров’я.
Успіхів у вашій справі!

***

Службу державну митник несе,
Зайвого злодій не провезе.
Що у валізах, в вантажних вагонах
Перевіряють люди в погонах.
В день цей святковий
Прийміть ви привітання
Вітаємо з Днем митника
Хай збудуться бажання!

***

На кордоні ви заслін
Ставите надійний,
Щоб до нас не надійшов
Ще й товар негідний.
До казни держави теж
Кладете копійку,
Нелегку роботу цю
Робіть на п’ятірку!

Листівка з Днем митника України. Фото: Хочу!
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували чудові вітання з Днем митника у прозі та віршах. Багато привітань зібрані разом, щоб ви обрали найкращі та надіслали вашим знайомим, які стоять на сторожі нашого спокою.