Сильна молитва, яку потрібно прочитати 17 серпня — в День вшанування Печерської ікони Божої Матері

Усі свята

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: Himsan

Збережіть собі цей текст молитви

17 серпня в церковному календарі ви можете знайти свято — вшанування пам'яті Печерської ікони Божої Матері. А в цьому матеріалі — сильну молитву, яку варто прочитати сьогодні.

Печерську ікону Божої Матері створив преподобний Аліпій Печерський. На іконі зображена Божа Матір, що сидить на престолі з немовлям на руках, а також преподобний Феодосій Печерський праворуч і преподобний Антоній Печерський ліворуч.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ікона відома своїми чудесами, особливо в молитвах про зцілення від сліпоти та одержимості, а також про захист від ворогів. Сильну молитву до святої ви знайдете далі в нашому матеріалі!

Молитва до Печерської ікони Божої Матері

О, Пресвята і Пренепорочна Діва Богородиця, наша Печерська похвала і прикраса, покрова і заступнице, справжня Володарка обраного уділу твого; прийми наші, негідних рабів твоїх, слова молитви з вірою і любов’ю принесені перед чудотворним образом твоїм. Освяти милостиво гріховне життя наше, просвіти його світлом покаяння, освяти нас, обтяжених скорботами багатьма, твоєю небесною радістю. Сподоби нас завжди славити Тебе в світлі і благочесті в обителі Печерській. З твоєю допомогою позбудемося ми від пороків і досягнемо вічного життя. Молимося тобі, Богородице, і засновникам Києво-Печерської Лаври Антонію і Феодосію, і всім преподобним Печерським. Єдиними устами і серцем прославляємо тебе і твого Сина, з Його Отцем і Пресвятим, Всеблагим, Животворящим і Єдиносущним його Духом на віки віків. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, що не можна робити цього дня. Про головні заборони свята ми розповіли в цьому матеріалі.