Сильна молитва до святої Анни Пророчиці, яка принесе довголіття, добробут і сімейний мир

Усі свята

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сила молитви до святої Анни. Фото: dyvensvit.org

Анна Пророчиця вважається покровителькою вдів, самотніх жінок і черниць

Сьогодні, 28 серпня, у новому церковному календарі ви можете знайти свято — День пам’яті праведної Анни Пророчиці. Про те, як молитись до святої, читайте далі в нашому матеріалі.

Звернення в молитвах до святої Анни передусім допомагає новонародженим позбутися хвороб та недуг. Пари, які мріють про дитину, моляться Анні з надією отримати благу звістку про вагітність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також Анна Пророчиця підтримує в боротьбі з негативом і спокусами, що чатують на православних вірян. Молитви до її образу можуть захистити від будь-якого зла та зберегти сім'ї від конфліктів. Її також просять про довголіття, добробуту та звільнення від пороків.

Молитва до праведної Анни Пророчиці

Свята угоднице Анно Пророчице! Ти своїм подвигом довела відданість Господу нашому всемогутньому і провела життя праведне в молитвах старанних. Помолися ж, свята, за чад наших нерозумних, щоб залишили їх хвороби і будь-яке зло.

Даруй бездітним радість материнства і вбережи всякого від зла лихого і вчинків недобрих. Вознеси молитви до Господа, щоб послав він на нас своє благословення і не відкинув прохань щирих і каяття нашого. Заступися, Анно, за чад Божих, щоб не терзали їх ні хвороби, ні скорботи, ні погані помисли заздрісників і недоброзичливців. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також прочитайте про те, що не можна робити цього дня. Заборон є чимало! ;)