У тренді - мінімалізм та простота: обираємо стильний та відносно недорогий букет для вчительки на 1 вересня (ФОТО, ВІДЕО)

Усі свята

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Букет на 1 вересня. Фото: instagram.comflo.lux.rv

Найкрутіші поради щодо вибору та оформлення букета на свято Першого дзвоника

Перший дзвоник — вже не за горами. І хоч цьогоріч 1 вересня припадає на неділю, у понеділок школярі, які вчитимуться офлайн, скоріше всього, таки понесуть до школи красиві букети для улюблених вчителів. Від проведення лінійок у 2024 році, нагадаємо, МОН рекомендує утриматись.

Отже, якщо ви таки вирішили “спорядити” свого учня чи ученицю букетиком для вчительки, радимо ознайомитись з порадами флористів з цього приводу, щоб обрати найкращий трендовий варіант не за всі гроші світу. Також ми зібрали для вас кілька красивих варіантів відносно недорогих букетів, які ви можете попросити скласти флористів у магазині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поради експертів щодо вибору букета на 1 вересня 2024 року

Як зробити модний і відносно недорогий букет квітів на 1 вересня – знає флористка Лілія Пономаренко. Своїми знаннями та корисними порадами вона поділилася з ведучими “Сніданку”.

Яким має бути святковий букет на 1 вересня, знає й флористка Анастасія Онищенко. Вона розповіла, яким має бути оптимальний букет на Перший дзвоник, які квіти краще купувати, який букет простоїть довше, а ще — про певні секрети упаковки та оформлення букета.

Красивий букет на 1 вересня: гарні ідеї на будь-який смак

Колекція класичних квіткових букетів на 1 вересня (гортайте карусель) 👇

Красиві пряникові букети на 1 вересня

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Букет з атласних троянд

Букет “Школяр”

Бюджетні букети та кошички з квітів на 1 вересня

Букет “Останній подих літа”

Букет із гіпсофіл

Екзотичні мінібукети

Мінібукет на 1 вересня з м’якою іграшкою

Букетик-комплімент із сухоцвітів та мильних квітів на Перший дзвоник 2024

Солодкий мінібукет для вчительки

Букет з еустом

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що з початком повномасштабного вторгнення чимало українців вирішили відмовитися від традиційного дарування квітів та інших подарунків учителям на користь ЗСУ. Цю ініціативу здебільшого підтримують і вчителі, і адміністрація шкіл. Тому, якщо ви вирішили сильно не витрачатися на купівлю букета до Дня знань, можете спробувати зробити красивий букет на 1 вересня самостійно! Найкращими ідеями ми ділилися тут.