Осіннє рівнодення 2024: містична дата вересня, яка може змінити долю

Усі свята

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Осіннє рівнодення 2024, фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Для вас — корисні секрети містичної дати Рівнодення у вересні, які допоможуть полегшити життя і вийти на стежку щастя

Здавна наші пращури надавали чимале значення Рівноденню. Цей період має потужну енергетику, яка здатна змінити долю. А ще в цей день можна відпрацювати чимало кармічних уроків “екстерном”. Езотерики розповіли, чим особливий День рівнодення осені 2024 року.

У 2024 році цей період припадає на 22 вересня, і буде о 15:43 за східноєвропейським часом. Після цього дня дні будуть коротшими за ніч, аж поки не настане День зимового сонцестояння. У цьому році воно буде 21 грудня.

Містика 22 вересня

Кармічне завдання дня

За нумерологією головний кармічний урок цього дня — активувати жіночу енергію для жінок, і розвивати свої сильні, мужні якості — для чоловіків. Жінкам потрібно розвивати самовпевненість і придумувати високі амбіції. А ще — навчитися керувати, досягати своїх цілей і працювати в чоловічому колективі.

Для чоловіків треба розвивати здатність багато заробляти, проявляти силу волі та мужній, водночас добрий характер. Із чоловіком має бути стабільно, безпечно і під захистом. Важливо навчитися відповідати за свої вчинки. Якщо чоловік та жінка будуть виконувати ці завдання, то з них “знімуть” чимало кармічних уроків.

Кармічне завдання цього Рівнодення

Головні енергії цього Рівнодення — це рух, мир та миротворчі дії. Завдання, яке несе із собою ця дата, пов’язане зі звільненням від обмежень. Навчіться пізнавати сучасний світ і його технології. Поважайте і приймайте нову реальність: є нації, які мають іншу мову, віру і навіть кольори шкіри — і це нормально.

Важливо освоїти знання в Інтернеті, вміти шукати необхідне, вчитися онлайн, працювати дистанційно. Пом’якшить кармічні завдання і вивчення іноземних мов, спілкування з новими друзями-іноземцями. Якщо у вас складне життя, і часто нічого не виходить, подумайте над переїздом в іншу область.

Раніше ми писали, які свята будуть відзначати українці у вересні 2024 року. Для вас — зручний календар важливих дат. Діліться ним із колегами, друзями та родичами, аби нічого не пропустити.