День машинобудівника 2024: гарні побажання, вітальні листівки — українською

Усі свята

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Вітання з Днем машинобудівника, фото: Хочу

Щиро вітаємо із професійним святом усіх, завдяки кому ми маємо змогу їхати на колесах

Щороку в четверту неділю вересня в Україні відзначають День машинобудівника. У 2024 році це свято припадає на 22 число. Ми уже публікували календар професійних і державних свят на перший місяць осені, а тепер поділимося вітаннями для тих, завдяки кому можемо їздити на авто.

Для вас, шановні працівники машинобудівельної сфери — щирі побажання та слова подяки. Ваша робота надзвичайно складна і важлива для суспільства. Ви дбаєте не тільки за комфорт, можливість зекономити час, а і за безпеку людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Гарні вітання з Днем машинобудівника, фото: evp.tax.gov.ua

Вітаємо з професійним святом, з Днем машинобудівника! Бажаємо успішного проєктування, реалізації, програмування будь-якої машини, кожної деталі. Успіхів у роботі та креативних ідей, великих проривів та знатних досягнень!

***

Щоденні зусилля колективів машинобудівних комплексів, майстерність і згуртованість, вміння працювати з самовіддачею і високою продуктивністю, дозволяють успішно протистояти непростим викликам часу, долати кризові перешкоди, впевнено дивитись у завтрашній день. Дякуємо вам за вашу роботу! Із Днем машинобудівника!

***

Вітаємо людей, чия праця пов'язана з самою основною галуззю, яка працює на благо всього людства — із галуззю машинобудування! Бажаємо вам космічних успіхів, постійного розвитку, величезних перспектив і безліч нових ідей і проєктів!

***

Вітаємо з Днем машинобудівника! Дякуємо за віддачу, відповідальність і терпіння. Бажаємо усім, хто причетний до цього свята, прихильної долі, вагомих здобутків, міцного здоров’я, миру та злагоди в родинах, невичерпної енергії, професійної удачі!

***

Із Днем машинобудівника України! Висловлюємо щиру подяку за сумлінну працю, за відповідальне ставлення до роботи, за ваші знання та майстерність, вкладені в кожну одиницю продукції! Дякуємо, що зберігаєте та примножуєте славу і найкращі традиції своїх попередників!

***

Вітаємо з Днем машинобудівника! Нехай ваша праця, що приносить зростання, стабільність і благополуччя всій нашій державі, завжди буде гідно оцінений і оплачений. Нехай результати вашої роботи будуть відзначені вдячністю нашого народу. Зі святом!

Щирі вітання з Днем машинобудівника, фото: Хочу
Найкращі вітання з Днем машинобудівника, фото: Хочу
Привітання із Днем машинобудівника в Україні, фото: MustangJoe / Хочу
Прозові вітання з Днем машинобудівника, фото: kowelrada.gov.ua

Раніше ми писали про церковні свята першого місяця осені. Для вас — зручна добірка важливих для українців дат у вересні 2024 року — за новоюліанським календарем.