Найголовніша молитва, яка завжди читається на Воздвиження Хреста Господнього 27 версеня (ТЕКСТ + ВІДЕО)

Усі свята

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Молитва від злих духів та напасті на Воздвиження. Фото: youtube-канал "З Вірою і Любов'ю"

Її слід обов'язково вимовити сьогодні кожному православному християнину

Сьогодні, 27 вересня, ті українці, які не перейшли на новий церковний календар, відмічають велике свято — Воздвиження Хреста Господнього 2024. Ми вже ділилися красивими привітаннями з нагоди свята та головними заборонами цього дня, тож настав час дізнатися про найсильнішу молитву, яку в це свято завжди читають православні християни.

Вона називається молитвою до Чесного Хреста проти злих духів. Текст та відеоозвучку знайдете далі у цьому матеріалі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

🙏 Молитва до Чесного Хреста проти злих духів

Нехай воскресне Бог і розвіються вороги Його, і нехай біжать від лиця Його всі ненависники Його. Як щезає дим, нехай щезнуть, як тане віск від лиця вогню, так нехай загинуть біси від лиця тих‚ хто любить Бога і хто з великою відвагою й твердою вірою і довірою до Господа Бога осіняє себе хресним знаменням і в радості промовляє: радуйся‚ Пречесний і Животворчий Хресте Господній, що проганяєш бісів силою розп’ятого на тобі Господа нашого Ісуса Христа, що до пекла зійшов, й подолав силу диявола‚ й дарував нам тебе, Хрест Свій Чесний‚ на прогнання всякого супротивника.

О, Пречесний і Животворчий Хресте Господній, допомагай мені зі Святою Дівою Богородицею й зо всіма святими Небесними Силами завжди, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Захисти мене‚ Господи‚ силою Чесного і Животворчого Твого Хреста і ним охорони мене від усякого зла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що ми вже підготували для вас календар свят на жовтень за старим стилем. А ще — іменини жовтня на кожен день, щоб ви завжди знали у кого сьогодні день ангела!