Для сіячів розумного, доброго та вічного: кращі пісні до Дня вчителя (ВІДЕО)

Усі свята

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

День вчителя 2024. Фото: 24tv.ua

Цього року День вчителя відзначають 6 жовтня

6 жовтня Україна святкує День працівників освіти, іншими словами День вчителя. Відзначення нелегкої праці педагога – це перш за все знак народної шани та поваги до тих, хто формує світогляд дитини, майбутню громадянську позицію та патріотизм до своєї батьківщини.

Для учня його наставник – мудрий порадник, людина, яка підтримає у непростій ситуації та щиро розділить радість успіху своїх вихованців. Працю вчителя віками підносили у книгах та оспівували у піснях. Відтак, пропонуємо вашій увазі кращі україномовні треки до Дня вчителя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Любі вчителі

Це композиція - подяка за невтомну працю тим, хто виховує майбутнє покоління Саме так мова йде про вчителів які в цей день отримують нових підопічних та ведуть їх до непростих випробувань які будуть диктуватися життям.

Вчителька

Напевно, найпопулярніший україномовний трек гурту “ТІК” про вчительку. Композиція в епоху нульових полюбилася мільйонам українців та стала жартівливою інтерпретацією оспівування праці вчителя.

Вчителі

У нижче вказаній композиції артистка щиро дякує вчителям за їхню роботу та їх вклад у розвиток її як особистості.

Вчителю

Свого часу Наталія Май неабияк розчулила цією піснею. У ній неймовірно вдала поєднується драматизм тексту та чуттєвий вокал виконавиці.

Вчителько моя

Вдала кавер-версія Оксани Білозір на популярну першовересневу композицію, яку свого часу адаптував гурт “Тік”, представлений у нашій добірці вище.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про українських знаменитостей, які свого часу були педагогами. З-поміж вітчизняних селебритіс у цьому списку опинився і звабливий блондин Олег Винник.