Вітаємо найкращих шефів! Круті привітання з Днем керівника в картинках

Усі свята

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Коли святкують День керівника. Фото: freepik

Надсилайте ці листівки та картинки своїм керівникам

16 жовтня в календарі свят можна знайти дату — День керівника. Це свято вшановує директорів, керівників і менеджерів, а також присвячене тим людям, які управляють робочими процесами й несуть значну відповідальність за виконання завдань. Найкращі картинки з Днем шефа українською мовою ви знайдете далі в нашому матеріалі!"

Історія Дня керівника почалась у 1958 році, коли американська секретарка запропонувала створити це свято. Вона, ймовірно, мала велику повагу до свого начальника і вважала, що керівники заслуговують на власне свято.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цю ідею підтримали. Вже у 1962 році штат Іллінойс офіційно затвердив це свято. Згодом його почали відзначати в інших країнах. Тепер День керівника святкують 16 жовтня по всьому світу.

Не знаєте, як привітати свого начальника з цим професійним святом? Картинки та листівки — це завжди чудовий вибір, особливо якщо ви працюєте дистанційно та не маєте змоги сказати гарні побажання з Днем керівника своєму шефу у вічі.

Нижче ми зібрали найкращі картинки з Днем керівника українською. Зберігайте собі, щоб не забути привітати свого шефа!

Як привітати з Днем керівника. Фото: ТСН
Картинки, якими можна гарно привітати з Днем керівника. Фото: ТСН
16 жовтня — День керівника. Фото: ТСН
Яке свято 16 жовтня. Фото: НВ
Що побажати начальнику на День керівника. Фото: НВ
Листівка до Дня керівника. Фото: НВ
Красива листівка на День шефа. Фото: Факти
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також сьогодні відзначають День бездомної кішки. Дізнайтесь, як допомогти безпритульним котикам, коли на вулиці холодно.