Полоскочуть ваші нерви: 3 гостросюжетні новинки, від яких ви не зможете відірватися

Особистісний розвиток

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Що почитати влітку 2024. Фото: freepik.com

Книги, які ви не захочете полишати, поки не перегорнете останню сторінку

Раніше ми розповідали про книги, які дарують щастя. Тепер поділимося книжковими новинками, які захоплять вас з перших сторінок та до останньої триматимуть в напрузі.

Після того як російськомовна література покинула український книжковий ринок, він нарешті почав розквітати. Тож тепер видавництва регулярно тішать нас не лише творами українських авторів, а й перекладною літературою українською мовою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нижче розповідаємо вам про детективи та трилери, які нещодавно з’явилися у продажу. Сміливо беріть їх собі на замітку!

“Ніщо з цього не правда”, Ліса Джуелл

Алікс Саммерс та Джозі Фейр познайомилися в пабі, де обидві святкували своє 45-річчя. Через кілька днів їхні шляхи знову перетинаються. Джозі пропонує Алікс розповісти їй та слухачам її подкасту свою історію. Звісно ж, Алікс і не здогадується, чим це для неї обернеться…

Що почитати влітку 2024. Фото: ridna-mova.com

“Хронометраж”, Кетрін Раян Говард

Після провалу її останнього проєкту акторка Адель Раферті погоджується на знімання у новому психологічному горорі. Для цього вона вирушає до Ірландії, у віддалене місце серед густого ялинового лісу. Вже скоро Адель розуміє, що їй розповіли не все…

Що почитати влітку 2024. Фото: starylev.com.ua

“Убивство на поромі”, Катерина Литвин

Майя Мессершміт та її 10-річний син Алекс повертаються додому з відпочинку в Сумартині. І ось на верхній палубі їхнього порому відбувається вбивство. Жінка береться за власне розслідування, щоб дізнатися, хто з пасажирів міг скоїти цей злочин.

Що почитати влітку 2024. Фото: nebopublishing.com.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми ділилися добіркою книг, які читає Крістен Стюарт. Яким творам віддає перевагу видатна “вампірка” - дізнавайтесь у цій статті.