Поставте на паузу щоденну метушню: ТОП-2 мотиваційні книги, які змінять життя

Особистісний розвиток

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Книги для мотивації, фото створене ШІ для Хочу

Ці книги стануть стартом у нове життя

До вашої уваги — книги, які стануть настільними навіть для тих, хто не любить читати. Ці бестселери не лише підіймають настрій та надихають, а і є сильними мотиваторами. Особливо вони доречні для цієї осені. Раніше ми писали, що почитати про кохання та стосунки, а тепер поділимося книгами, які подарують нове дихання.

Ці книги легко читати, навіть якщо ви втомилися після важкого робочого дня. Щобільше, вони стануть для вас справжньою підзарядкою. Лише почніть читати, і у вас миттєво з’являться мотивація, нові ідеї та бажання творити, розвиватися і жити на всі сто.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Кафе на краю світу". Джон П. Стрелекі

Ця книга легко змінить ваше життя. Уже перші сторінки почнуть розкривати ваші таланти, бажання рости і розвиватися. Автор вводить читача у затишну атмосферу кав’ярні, де за філіжанкою смачного напою людина може подумати над своїми подальшими планами.

Мотиваційні книги на осінь, фото: book-ye.com.ua

“Думай і багатій. Книжка, що змінила свідомість мільйонів людей”. Наполеон Гілл

Автор книги — радник президента Франкліна Рузвельта. Його праці допомогли мільйонам людей у цілому світі. Письменник показує читачам, як мислення та віра можуть стати головними інструментами на шляху до багатства. Для вас — практичні поради, принципи, як організувати свій день і досягти шалених висот.

Ці книги подарують мотивацію, фото: book-ye.com.ua

Раніше ми писали, як зберегти мотивацію. Психологиня назвала три важелі, які тримають ентузіазм, навіть якщо у вас — сірі будні.