Термін дії карток змінено: один із найпопулярніших банків України повідомив важливу новину

Бізнес та гроші

Богдана Карц

Головна редакторка

Ощадбанк змінив термін дії своїх карток. Фото: колаж РБК-Україна

Оголошені зміни торкнуться усіх клієнтів

У жовтні українців підстерігає багато всіляких змін: починаючи від змін у податковій системі, а отже, підвищення податків (можливо, навіть “заднім числом”), ймовірного підвищення цін на інтернет-послуги, встановлення лімітів на перекази між картками для фізичних осіб, останній перехід на “зимовий час” та багато іншого.

Про зміни (які наберуть чинності, щоправда, не з жовтня — ред.) нещодавно повідомив і один із найпопулярніших українських банків. Ці зміни торкнуться терміну дії карток, передає Ощадбанк. Деталями ділимося далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ощадбанк змінив термін дії платіжних карток

Як повідомляється на офіційному сайті фінустанови, у зв’язку з воєнним станом — заради зручності клієнтів — Ощадбанк вирішив продовжити термін дії всіх своїх платіжних карток, у тому числі й для ВПО, до 31 грудня 2024 року.

Продовження відбувається автоматично для карток, термін яких закінчився починаючи з лютого 2022 року. Якщо нову картку вже перевипущено, будь ласка, зверніться до відділення Ощадбанку для її отримання у зручний для вас час.

У разі закінчення терміну дії такі картки продовжать повноцінно працювати: ними можна розраховуватись у торгівельно-сервісній мережі, знімати готівку в банкоматах тощо,
- пояснюють в банку.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, скільки готівки можна зняти у банкоматі того чи іншого банку протягом доби. У різних фінустанов це зовсім різні суми, тому важливо такі нюанси уточнювати заздалегідь, якщо збираєтеся виводити у готівку чималу суму.