Зустрічаємо зимове сонцестояння 2024: коли ця дата, і чим вона містична для людей

Важливо знати

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Коли буде день зимового сонцестояння 2024, фото: Pezibear

Стало відомо, коли буде зимове сонцестояння 2024

Наші пращури надавали містичної сили усім незвичним дням у році. До таких ввійшло і зимове сонцестояння. Це період, коли день — найкоротший в році. Раніше ми писали про найуспішніші дати жовтня, а тепер розкажемо, коли чекати зимове сонцестояння, і чим воно особливе.

У 2024 році день зимового сонцестояння має особливу силу. Таку енергію цей період несе лише 1 раз на 4 роки, адже нині — високосний рік. Аби притягнути успіх, кохання та гроші, до цього дня потрібно попрощатися з усім старим і почати виконувати свою життєву місію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В цьому році день зимового сонцестояння буде 21 грудня о 15:59 за Київським часом. Воно буде тривати усього 8 годин, 4 хвилини та 17 секунд. З цього моменту в Північній півкулі починається астрономічна зима, а у Південній — астрономічне літо.

Коли буде зимове сонцестояння у 2024 році, фото: rottonara

У цей період потрібно візуалізувати свою мрію: а саме — уявити, що вона уже здійснилася. 21 грудня не можна сваритися, бажати людям зла, віддавати борги або позичати гроші: як комусь, так і брати для себе. Кожна ваша емоція буде повертатися до вас у тричі сильнішою. Усі ваші побажання та думки також прилетять бумерангом.

Раніше ми писали про надпотужну магнітну бурю. Астрологи розповіли, чому в людей може боліти голова, і які числа будуть найважчими.