Різке похолодання і сильний дощ от-от увірвуться в Україну: прогноз від Наталки Діденко

Важливо знати

Богдана Карц

Головна редакторка

В Україні днями різко похолодає: попередження синоптиків. Фото: wallpaper.mob.org.ua

Про комфортну майже літню температуру можна забутися 🥲

Осіння погода — штука дуже мінлива: ще сьогодні ти дивишся на літні сукенки та шортики, а вже завтра з недовірою поглядаєш на зимову дублянку 😅 І тут немає нічого особливого — жовтень славиться своїм мінливим “настроєм”. Чого очікувати найближчим часом від погоди — після аномального для цієї пори потепління — розповідаємо далі!

Своїми прогнозами ділиться відома українська синоптикиня Наталка Діденко. За її словами, після кількох несподівано теплих днів на нас чекає типова осіння погода: дощі та холоднеча.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Якщо вам треба елегійний типово осінній настрій, хочеться мокнути під дощем і трястися від холоду - якраз такою буде найближча субота: 12-го жовтня різко похолоднішає і можливий сильний дощ.

Ще раз - у Києві в суботу сильний дощ і похолодання! (…)


12-го жовтня на півдні та сході України ще затримається тепліша погода, проте з неділі й там передбачається зниження температури повітря,
- пише Діденко на своїй фейсбук-сторінці.

Раніше ми розповідали, що Землю накрила надзвичайно потужна магнітна буря силою майже 9 балів! Штормитиме загалом 10 днів (щонайменше, за попередніми прогнозами). Коли геомагнітне збурення має послабитися — розповідаємо тут.