ТОП-3 речі, які блокують фінансові потоки

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Езотерики розповіли, які речі не треба тримати вдома, аби не втрачати гроші. Справа в тому, що вони блокують фінансові енергетичні канали. Раніше ми писали, якого кольору має бути гаманець, а тепер розкажемо, що варто швидше винести на смітник.

Якщо ви завжди працюєте, і на роботі чи в бізнесі усе складається вдало, але гроші кудись діваються, варто потурбуватися про енергетичні канали, які блокують фінансовий успіх. Езотерики розповіли, які побутові нюанси можуть порушити гармонію дому та призвести до злиднів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зайвий одяг

Одяг має потужну енергетику. Коли минає певний час, вона стає застарілою та блокує грошові канали. Якщо у вас є одяг, який ви не носите, негайно його позбудьтеся.

Зайві папірці у гаманці

Гаманець — місце для грошей. У ньому не повинно бути нічого зайвого. Приберіть усі чеки, квитанції, акційні купони, картки чи знижки. Вони блокують енергетику успіху і розкоші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Битий посуд

Здавна люди вірили, що їжа, яку ми кладемо на посуд, утворює разом із цією тарілкою чи каструлею повноцінний енергетичний обмін, який відкриває канали заможності, благодаті та достатку. Якщо їжа зіпсована, усе порушується. Те ж саме відбувається, якщо посудина має сколки чи тріщини. Тому таку варто викинути і не шкодувати про це.

Раніше ми писали про фінансові талісмани. Езотерики розповіли, як діє грошова жаба, і скільки у неї повинно бути лап.

Фото: Pinterest