11.11 — єдина дзеркальна дата листопада: що не можна робити цього дня і як правильно загадувати бажання

Езотерика та астрологія

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

У листопаді є лише одна дзеркальна дата — 11.11.2023. Цей день вважають дуже особливим, адже впродовж нього можуть здійснювати бажання та втілюватися в життя давні мрії. Про те, що означає дзеркальна дата 11.11, що не можна робити цього дня та як правильно загадувати бажання, читайте далі в нашому матеріалі!

Яке значення має дзеркальна дата 11.11?

Число 11 в нумерології володіє особливою сакральністю та символізує творчу енергію, чутливість та підвищену інтуїцію. Дві одиниці поруч у дзеркальній даті 11.11.2023 створюють своєрідний портал між світами, в особливо активний та містичний період листопада, відкриваючи нові можливості та "таємні кімнати".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також важливо враховувати суму цифр (1 + 1 + 1 + 1 = 4), де число 4 символізує матеріальні цінності та можливість досягнення успіху завдяки власним зусиллям і праці. Основне послання числа 4 — нагадувати нам, що ми відповідальні за свій власний добробут і успіх.

Як правильно загадати бажання у дзеркальну дату?

Багато людей в цей день загадують бажання, адже вірять, що так вони швидше здійсняться. Енергія дзеркальних чисел наділяє наші думки особливою силою, однак загадувати бажання також треба вміти.

В цей день слід написати бажання на папері, детально описавши його в теперішньому часі. А потім варто сховати цей листочок у потаємному місці.

Що не можна робити в дзеркальну дату 11.11?

  • Утримуйтеся від зловтішання та обговорення інших, а також від пригадування минулих образ.

  • Уникайте конфліктів і сварок з оточенням.

  • Не лінуйтеся і не відкладайте справи. Всесвіт не завжди ласкаво ставиться до бездіяльності, тому хоча б маленькі кроки до покращення ситуації варто робити саме в цей день.

  • Утримайтеся від спонтанних покупок, оскільки пізніше вони можуть виявитися зовсім не потрібними або навіть зіпсованими. Краще ретельно обміркуйте свої витрати.

  • Не судіть себе та свої помилки. Замість цього розгляньте, як ви можете їх виправити та навчитися чогось нового.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, хто у 2024 році почне  неймовірно багатіти.  Астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких відкриється фінансовий портал успіху.