Цей птах уві сні попереджає про небезпеку

Езотерика та астрологія
1 328

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Здавна люди знали, що є птахи, які приходять у сни не просто так. Вони є знаменням про небезпеку. Раніше ми писали, що означає сон про лебедя, а тепер розкажемо, який птах у сновидінні попереджає про ймовірну біду.

Наші пращури вірили, що сни про воронів візують небезпеку, пише ezoteryka.com.ua. Цей птах дуже містичний. Він накликав біду на нечесних і рятував від голоду святих, приносячи у дзьобі їжу. А ще енергетика ворони розвіює чорну магію, тому там, де живуть ворони, немає ніякої нечисті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ворона сниться до брехні та наклепу. Якщо птах старий — до кардинальних змін у житті. Для молодої дівчини — до розлуки, а для хлопця — до інтриг з боку жінок.

Якщо уві сні ворона щось загубила із дзьоба — до багатства. Якщо ви спіймали ворону — обійдете проблеми та вийдете сухим із води. Тримати птаха в долонях — зустріч із людиною, яка не варто вашого часу.

Сон, у якому ви побачили мертву ворону попереджає про те, що не варто чогось боятися. Вбити ворону — до перемоги над ворогом. Якщо ж ви уві сні їли пташине м'ясо, то будете зачарованим. Зграя ворон уві сні є поганим знаком. Якщо вони каркають — до ворожнечі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, до чого сниться сова. Віщуни розповіли, до кого в сон зазвичай прилітає цей птах.

Фото:  Pinterest