Чоловік подарував квіти, а ви... прокинулись? Віщуни розповіли, до чого це

Езотерика та астрологія
2 181

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Сновидіння бувають різними, навіть смішними. Проте часом сняться моменти, які хочеться продовжити, але ви раптом прокидаєтеся. Раніше ми писали, до чого сниться колишній хлопець, а тепер розкажемо, що означає, коли чоловік дарує квіти.

Аби правильно розтлумачити такий сон, пригадайте, які квіти були в руках чоловіка. А ще — чи знаєте ви його, і кому він ніс букет. Ці деталі допоможуть вияснити, що вам чекати у реальності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За сонником Міллера, якщо квіти подарували вам — чекайте радість і задоволення. Для незаміжньої таке сновидіння говорить про чималу кількість прихильників.

Ванга тлумачить такий сон як сигнал про душевну одинокість. Вона може тривати довгий час. Ясновидиця зазначає, що у сновидця забагато претензій до якогось чоловіка. Це заважає жити далі.

За ісламським сонником, чоловік дарує квіти уві сні до щастя. Жінка, яка бачила таке сновидіння, буде у затишку, гармонії та скоро зустріне свою долю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, до чого сняться квіти. Віщуни розповіли, що означає такий сон, у залежності від того, які саме квіти ви бачили.