Ретроградний Уран притягне любов 4 знакам Зодіаку в кінці весни

Езотерика та астрологія
619

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Езотерики розповіли, хто зустріне свою любов в кінці травня

Зворотний рух планет по-своєму впливає на життя людей. Ретроградний Уран притягне взаємне кохання для деяких знаків Зодіаку. Раніше ми публікували календар ретроградних планет, а тепер розкажемо, кому пощастить у стосунках уже найближчими днями.

Езотерики розповіли про активність Ретроградного Урану в кінці весни. Його рух буде тривати до 27 січня 2024 року. В останні дні травня зміни в особистому житті будуть у 4 знаків Зодіаку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ідеться про Водолія, Скорпіона, Лева і Рака. Ці люди достатньо настраждалися у невзаємних стосунках, витримуючи неповагу, заради чиїхось “моральних” принципів. Час подбати про себе і бути щасливими.

Скорпіони знайдуть свою половинку в новій компанії. Леви побачать, що біля них є достойна людина, яку вони раніше не помічали. Раки, які уже є в стосунках, врешті-решт захочуть узаконити їх у більш серйозному форматі. Водолії познайомляться зі своєю майбутньою долею під час поїздки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, кому пощастить із фінансами. Астрологи розповіли, хто в кінці весни отримає додаткові гроші за китайським гороскопом.