Чи можна молитися лежачи, і яку молитву чує Бог? (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Езотерики розповіли, як правильно молитися, і де не можна цього робити

Чимало людей в Україні починають молитися, як тільки починає гудіти повітряна тривога. Молитва лунає всюди, де застає смертельна небезпека: у транспорті, в магазині чи вночі у ліжку. Раніше ми публікували молитву Іоана Золотоустого, а тепер розкажемо, чи можна молитися, коли лежиш.

Молитва — це в першу чергу щира розмова з Богом, передає “Сила молитви”. Зі слів езотериків, Небесний Отець, Ісус, Богородиця й усі святі чують людей безперестанку. До того, вони щосекунди поруч. Відповідно, можна говорити з ними, тобто молитися, будь-де.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вважається, що для Бога має бути виокремлений час. Наприклад — це неділя. Проте молитися і пам'ятати про Нього насправді потрібно завжди. Якщо між роботою є вільна хвилинка, і ви хочете помолитися — моліться.

Знайшовши час для розмови з Богом, кожен може знайти для себе зручну позу, щоб зосередитися на молитві і щоб не турбували болі в хребті чи колінах. Молитва лежачи чи сидячи не є гріхом, але коли ми чимось жертвуємо робимо щось понад свої сили — це найбільше цінується Богом,
— зазначили езотерики.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували молитву за матір. Для вас — слова гарної молитви, аби Господь почув, зцілив та захистив вашу маму.