Найпростіший талісман: як дзеркало може змінити життя людини

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Як захистити себе від негативу за допомогою дзеркала, фото: MLARANDA

Езотерики розповіли, як захистити себе за допомогою дзеркала

Здавна люди вірили у потойбічний світ. Вони вважали, що через дзеркало у дім можуть зайти душі та злі духи. Проте ясновидці використовували його як амулет. Раніше ми писали про антистрес для різних знаків Зодіаку, а тепер розкажемо, як може захищати дзеркало.

Дзеркало є одним із найпростіших талісманів. Водночас воно дуже сильне. Якщо правильно його носити, то можна неабияк покращити якість життя і позбутися негативних людей у своєму оточенні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ваші друзі чи колеги гарної думки про вас, бажають добра, то всі їхні найкращі емоції будуть матеріалізуватися та притягуватися до вас через дзеркало. Водночас всі ці “послання” відобразяться цим же людям ще більшою мірою, і їхнє життя також почне кращати.

Не пощастить заздрісникам, агресорам і людям з негативною енергетикою. Усе, що вони вам транслюють, буде відображатися на них. Головне — правильно носити дзеркало.

Дзеркальним талісманом вважається будь-яка прикраса, яка має пласку, металеву основу, і може відобразити предмет. Вона повинна бути без тріщин, малюнків чи іншого кольору. Такий амулет потрібно носити ззовні, не ховаючи під одяг. Наприклад, пришийте його на сукню, як брошку, або на куртку чи шапку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як захистити дім від негативних людей і злого ока. Езотерики розповіли, що має бути вдома, аби негативна енергетика не змогла зайти в приміщення.