Ретроградний Плутон + спадаючий Місяць: що чекати знакам Зодіаку

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Що чекати знакам Зодіаку від ретроградного Плутону і спадаючого Місяця, фото: Darkmoon_Art

Астрологи розповіли, що чекати в кінці червня знакам Зодіаку

Активність ретроградного Плутону матиме особливий вплив під час спадаючого Місяця. Планета і супутник допоможуть людям забути минуле. Якщо ж хтось не готовий його відпустити, доведеться поплатитися. Раніше ми публікували календар руху ретроградних планет у червні, а тепер розкажемо, що чекати знакам Зодіаку від зворотного руху Плутона і спадаючого Місяця.

Кінець червня — це час попрощатися із минулим, викинути старе і подумати про майбутнє. Якщо ви не дасте місце новим стосункам, мріям і цілям, то нічого не отримаєте. Езотерики радять знакам стихії Вогню пробачити усім, на кого ви досі тримаєте образу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Із минулими стосунками — попрощатися назавжди, і в майбутнє — оновленими, радять усім знакам Зодіаку, стихія яких — Вода. А представникам стихії Повітря — не боятися іти вперед і довіряти Всевишньому. Особливо, коли це стосується фінансового питання.

Для людей, які народилися під стихією Землі, містики радять замінити старе на нове якомога швидше. Це стосується іміджу: одягу, зачіски, кольорів макіяжу. А ще — звичок, хобі, режиму дня, інтер’єру вдома.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, у яких знаків Зодіаку послабилася енергія. Езотерики підказали кожному, про яку саме енергію ідеться, і як її посилити.