Зустрічаємо ретроградний Сатурн: ваше страшне минуле встане перед вашим лицем

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Зустрічаємо ретроградний Сатурн у червні, фото: HeckiMG

Астрологи розповіли, коли почнеться активність ретроградного Сатурну

Містики попереджають про початок зворотного руху Сатурну. Його ретроградність неабияк вплине на життя кожного знаку Зодіаку. Раніше ми писали любовний гороскоп на кінець червня, а тепер розкажемо, коли почнеться період ретроградного Сатурна.

У червні ретроградний Сатурн розпочне свою активність 29 числа. Його зворотний рух триватиме до 15 листопада поточного року. Місія планети — повернути життєві ситуації, які людина відмовилася пропрацювати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саме ретроградний Сатурн притягує думки про минулі рішення, аби людина повторно їх переосмислила. А ще ця планета може активувати страх за майбутнє, що торкається кардинальних змін та переїзду.

Прийміть свої кармічні уроки із вдячністю та оцінюйте їх не як проблему, а як прекрасний досвід. Тоді ваша свідомість буде вільною від переживань, образ та злості, і ви сфокусуєтеся на мріях. Це, своєю чергою, скасує частину кармічних завдань.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як себе вести на останній спадаючий Місяць червня. Езотерики дали короткі поради кожному знаку Зодіаку.