Магія сімок: в чому секрет 07.07.2024 і що треба обов'язково зробити в цей день

Езотерика та астрологія

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Магія числа 7 в нумерології. Фото: freepik.com

Головні заборони дня, поради та підказки, які допоможуть втілити мрії у життя ✨

7 липня — не просто день у році, а потужна дзеркальна дата, адже число 7 у нумерології наділене особливою силою. В чому секрет дати 07.07.2024, що треба обов'язково зробити в цей день, а чого робити не можна, розповімо у цій статті!

В чому сила сімки: що означає дата 07.07.2024

Згідно з нумерологією, цифра 7 символізує мудрість, щастя, духовність та досконалість. Дві сімки подвоюють весь позитивний аспект цього числа, а оскільки 7 липня — це ще й неділя (в цей день особливо сильний вплив Сонця, яке дарує енергію та оптимізм), це найкращий день в 2024 році, щоб загадати заповітне бажання! 💜

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що обов’язково треба зробити 7 липня 2024 року

  1. В цей день варто проявити свою доброту не тільки на словах, а й на справі: зробіть щось добре для когось. Можна сходити в гості до батьків, якщо ви давно не бачились і вони з нетерпінням чекають на ваш візит; можна повернути давній борг, якого вже зачекалися ваші “кредитори”; можна погодувати бездомних тварин або скинути гроші на допомогу якомусь притулку; можете скинути донат на якийсь збір для ЗСУ, щоб наблизити нашу перемогу; можете купити продуктів для безхатька і зробити його день кращим… Варіантів, як бачите, безліч — можете обрати будь-який або придумати власну добру справу.

  2. Влаштуйте собі банний день: дуже добре в таку незвичайну дату гарненько вимитись, змивши з себе усю негативну енергію.

  3. Виконайте хоча б одну справу, яка приносить вам задоволення та робить вас щасливою.

Що не можна робити 7 липня

В цей день не можна сваритися (навіть якщо ви права, краще з’ясувати стосунки в інший день) та ображати інших. Під забороною також ухвалення імпульсивних рішень, важка фізична праця і спілкування з людьми, які вас дратують.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як загадати бажання 07.07.2024, щоб збулося

Секрет дати 07.07.2024: в чому магія цього дня. Фото: freepik.com

Є низка порад, які допоможуть вам правильно загадати бажання у дзеркальну дату 07.07 і зробити усе можливе для його здійснення. Ось на що варто звернути увагу:

  • Ваше бажання має бути чітко сформованим і без будь-яких формулювань, які допускають двозначність. Пам’ятайте, що доля має гарне почуття гумору, от тільки часто це чорний гумор, тому не дозволяйте своєму бажанню трактуватися двозначно.

  • Обов’язково запишіть своє бажання на папері. Якщо з першого разу вийшло “не дуже”, не полінуйтеся і напишіть ще раз — на іншому, новому, красивому папірчику, гарним почерком 💛

  • Візуалізуйте своє заповітне бажання. Уявіть, що воно вже здійснилося: що ви відчуваєте? що ви будете робити далі? як це сталося — де, коли, о котрій, з ким ви були в цей час, як інша людина на це відреагувала? Чітке уявлення наблизить ваше бажання до реальності.

  • Найсильнішими годинами дзеркальної дати є 7 ранку та 7 вечора, точніше 07:07 та 19:07. В цей час варто взяти аркуш зі своїм бажанням, запалити свічку або вийти на вулицю й сховатися у безлюдному місці та прочитати його вголос, повністю “випавши” з реальності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про головні дзеркальні дати 2024 року. Це енергетично потужні дні, в які Всесвіт стає особливо чутливим до всього, чого бажає людина — як хорошого, так і поганого. Як і коли ще буде можливість загадати бажання — дізнавайтеся разом із ХОЧУ!