Прощаємося з липнем: поради для кожного знаку Зодіаку

Езотерика та астрологія
726

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Як провести кінець липня знакам Зодіаку, фото: Freepik

Езотерики дали поради кожному знаку Зодіаку, як провести липень 2024

Кінець липня може зняти кармічні уроки та енергетичні блоки з різних сфер життя. Це залежить від вчинків та думок знаків Зодіаку. Вийти на шлях щастя і багатства реально за лічені хвилини. Раніше ми писали про 12 будинків в астрології, а тепер розкажемо, що робити в кінці липня різним знакам Зодіаку.

Аби завершити місяць без проблем, потрібно очистити енергетичні канали. Комусь — помиритися з колегами, а комусь розставити власні кордони. Містики розповіли, на що варто звернути увагу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для стихії Землі астрологи радять проводити більше часту просто неба. Простір і природа зарядять вас силами та енергією. А народженим під стихією Води варто приділити увагу своєму саморозвитку. Запишіться на нові майстер-класи, курси чи тренування. Придбайте нові книги і знайдіть нове хобі.

Якщо ви народилися під стихією Вогню, зверніть увагу на власну поведінку з оточуючими. Помиріться із друзями і налагодьте відносини з колегами. Для тих, чия стихія — Повітря, час зайнятися творчістю. Вона допоможе відновити баланс, гармонію, заземлити та розкрити усі чакри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку вирішать почати життя з нуля. Езотерики розповіли, хто змінить роботу і навіть спеціальність.