Сон про абрикос: що хорошого і поганого знаменує побачене

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Що означає сон про абрикоси, фото: 8photo

Езотерики розтлумачили сон про абрикос

Фрукти уві сні зазвичай сняться до стабільності у фінансовій сфері. Проте варто звернути увагу, які саме фрукти ви бачили уві сні. Раніше ми писали, до чого сниться їжа, а тепер розкажемо, як розтлумачити сновидіння про абрикоси.

Езотерики зазначають, що сни про абрикос — це попередження, аби людина гарно планувала свій час. Якщо цього не буде — сновидець почне банкрутіти і може втратити як роботу, так і свій авторитет. Пригадайте, які саме абрикоси ви бачили уві сні, і що з ними робили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що робили з абрикосами:

  • бачили дерево абрикоса, що квітне — до позитивних змін в особистому житті

  • їли абрикоси — до відпочинку на святковій події

  • купували абрикоси — до фінансових втрат

  • збирали врожай — досягнете своєї мети

  • підіймали з землі — знайдете важливу річ або розкриєте таємницю

Які були абрикоси:

  • зелені — до нерозумних вчинків

  • стиглі — до багатства

  • великі — до фінансових подарунків

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Наснилися абрикоси, фото: 8photo

Сон для жінки

Якщо сновидець — жінка, абрикоси знаменують зміни в особистому житті. Їсти стиглі фрукти — до щасливих новин. Проте сон, у якому жінка збирає абрикоси, сниться до розриву стосунків. Крах неминучий, якщо сновидиця бачила, як абрикоси їсть її коханий.

Саджати кісточку абрикоса — до вагітності, бачити один абрикос уві сні — до нещасливого шлюбу. Якщо сновидиця бачила цвітіння абрикосів — до нещастя в шлюбі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сон для чоловіка

Чоловіку абрикоси знаменують різні події. Якщо уві сні вони були зелені, кислі та не смачні, зверніть увагу на своє оточення. Біля вас — заздрісники і вороги, яким не варто довіряти. Соковиті й смачні абрикоси означають щасливі стосунки із молодою дівчиною.

Якщо сновидець — одружений, абрикоси уві сні можуть попереджати про зради. Подумайте, чи готові ви втратити усе, що маєте, через тимчасове задоволення. Якщо абрикосів мало, чи він один, це знак проблем на роботі.

Раніше ми писали, до чого сниться вишиванка. Містики розповіли, що чекати після такого сновидіння.