Не "судний день": яку карму несе дзеркальна дата 08.08.24 — відповідь нумеролога

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Що означає дзеркальна дата 8.08.2024, фото: Хочу

Що означає 8 в нумерології, і що робити 8 серпня 2024 року

У народі дзеркальну дату, яка має однакові 8, прозвали “судним днем”. Цього дня бояться кудись їхати, відзначати свята і починати щось нове. Раніше ми писали про щасливі дні у серпні, а тепер розкажемо, чи дійсно 8 число — “судний день”, і що насправді несе в собі енергетика дзеркальної дати.

В нумерології 8 часто називають “правосуддям”. Але це не означає, що вас хтось буде судити. Навпаки: Всесвіт буде дивитися, як судите ви. А саме — як ви реагуєте на різних людей, несправедливі вчинки та конфлікти саме в цей день. І тут є важлива деталь: аби успішно “скласти” такий іспит”, потрібно не судити — а діяти за головною молитвою до Всевишнього.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Усім відома фраза у молитві, яку нам передав Месія — “Отче наш”. Вона звучить так: “…і прости провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим”. Це і є основний секрет дзеркальної дати. Якщо ви бажаєте, аби з вас зняли гріхи, що своєю чергою, розблоковує всі енергетичні блоки та знімає кармічні борги, пробачте іншим і не судіть нікого 8 серпня ані словами, ані в думках.

Енергія 8 серпня несе кармічне завдання під назвою “Рівновага та енергія справедливості”. Енергія справедливості — це не ваші дії, а сила Всевишнього. Водночас варто зазначити, що це не стосується людей, які працюють суддями, адвокатами, юристами і правоохоронцями. Їхнє завдання — навпаки, чесно виконувати свою роботу. Саме ця категорія людей підпадає під іншу енергетику, і їх будуть “перевіряти” на якість виконання їхньої місії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про енергію людини. Езотерики розповіли, що її “з’їдає”, аби уникати таких моментів.