Езотерики назвали 3 основні причини блокування жіночої енергії

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Причини блокування жіночої енергії, фото: pride1979

Ці нюанси закривають жіночу чакру і роблять проблеми в особистому житті жінки

Жіноча чакра — це енергетичний вузол, який притягує жінці щастя в особистому житті, взаємне кохання, щасливу, міцну сім’ю та народження здорових діток. Якщо у вас проблеми хоча б з одним із цих пунктів — значить енергія має блоки. Раніше ми публікували гороскоп талантів на серпень, а тепер розкажемо, як розблокувати жіночу чакру, і що її блокує.

Езотерики назвали 3 головних причини блокування жіночої енергії. У першу чергу варто зрозуміти, що людина сама ставить собі блоки. А зняти їх не так просто, як створити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

3 основні причини блокування жіночої чакри:

Метушня в голові

Якщо ви не можете розслабитися, ні про що не думаючи, і в голові постійно крутяться якісь задачі, картинки чи плани — це метушня в голові. Не спините її — почнеться агресія, бажання усе і всіх контролювати, вимагати від людей неможливого. Розум і серце повинні бути розслабленими, без “суєти суєт”.

Контроль

Лю.дина, яка все хоче контролювати, не може розслабитися. Це робить енергетичні блоки, і в першу чергу забирає енергію ніжності та вроди. Додаються втома, перенапруження та злість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відмова від емоцій

Жінка від природи емоційна, їй дано ділитися, творити і дарувати любов. Якщо вона буде це блокувати, то її життєва сила та енергії почнуть “в’янути” й “кам’яніти”. Це, своєю чергою, призведе до хвороб, невзаємного кохання та проблем у сім’ї. Не бійтеся висловлювати і показувати свої почуття. Це розблоковує жіночу чакру.

Раніше ми писали про 12 будинків в астрології. Езотерики розповіли, що це, навіщо, і чи можна пройти кармічні уроки “наперед”.