Повернення Криму та зміна воєнного управління — астролог передбачив події в Україні (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Астролог та хіромант розповів про подальші події в Україні, фото: instagram.com/astrolog_volodymyr_badiian/

Астролог розповів, що чекати українцям найближчим часом

Астрологи, езотерики, містики, мольфари та екстрасенси продовжують публікувати свої видіння про подальші події в Україні. У першу чергу вони стосуються закінчення війни та активності ворога у різних напрямках. Раніше ми публікували розклади Таро про мобілізацію екстрасенса Яни Пасинкової, а тепер розкажемо, що розповів про війну в Україні астролог.

Хіромант і астролог Володимир Бадіян розповів, що Україна зможе повернути певні території, які нині в окупації, передає “Астрофеномен”. Також він додав, що частина землі залишиться “нейтральною”. А ще після війни в державу приїде чимало іноземних інвесторів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зі слів езотерика, в Україні будуть зміни воєнного управління. А ще зірки віщують створення коаліції, і не тільки. Попереду — нововведення в армії та повернення Криму.

10% нашої території буде в нейтральній зоні. Крим повернеться і він процвітатиме, туди зайде європейський бізнес,
— розповів Володимир Бадіян.

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та феншуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

Нагадаємо, раніше ми писали пророцтва карпатського мольфара Захарія. Містик розповів, яка роль ЗСУ в світі, та коли буде перемога України над агресором.