Молитва за тих, хто хворіє — українською

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Молитва за недужих, фото: jcomp

Молимося за здоров'я рідних та близьких — українською

Віряни звертаються до Всевишнього у різних ситуаціях. Миру, любові та здоров’я просять і для себе, і для своїх близьких. Раніше ми публікували слова найсильнішої молитви до святого Миколая, а тепер поділимося молитвою за тих, хто хворіє.

У різних ситуаціях молитва до Бога відкриває шляхи вирішення навіть важких питань. Якщо ви просите із чистим серцем, дива обов’язково будуть. Для вас — слова сильної молитви за недужих.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва за недужих — українською:

Владико Вседержителю і Святий Царю, що всіх караєш, але не умертвляєш, зміцнюєш підупалих і підносиш повалених, печалі життя людського розвіюєш! Молимось Тобі, Боже наш, рабів Твоїх хворих (вказуються імена тих, за кого моляться) одвідай милістю Твоєю, прости їм всякий гріх вільний чи невільний. Так, Господи, Твою цілющу силу з неба зішли, торкнися тіла, погаси гарячку, вгамуй пристрасть і всяку потайну неміч.

Будь лікарем рабам Твоїм хворим (вказуються імена тих, за кого моляться), підніми їх з постелі недуги і від ложа болю неушкодженими і здоровими, зроби їх Твоїй Церкві послушними і волі Твоєї виконавцями. Бо Тобі належить милувати і спасати нас, Боже наш, і Тобі славу віддаємо, Отцю, і Сину і Святому Духові нині, і повсякчас, і на віки вічні. Амінь.

 Раніше ми публікували календар церковних свят на серпень. Для вас — добірка важливих для українців дат за новоюліанським календарем.