Ретроградний Сатурн об’єднає одинокі серця в щасливі пари

Езотерика та астрологія
647

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Ретроградний Сатурн притягне кохання, фото: StarFlames

Ці знаки Зодіаку зустрінуть свою любов

Кінець літа стане успішним та продуктивний для деяких знаків Зодіаку. Вплив ретроградного Сатурна буде відчутним у сфері кохання. Раніше ми публікували календар ретроградних планет на серпень, а тепер розкажемо, як енергетика Сатурна вплине на стосунки та гаманці.

Езотерики розповіли, що ретроградний Сатурн об’єднає одинокі серця. стосунки будуть щасливими і переростуть в міцну сім’ю. А ті, хто у же має половинку, ще раз переконаються у правильності свого вибору та узаконять його.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Овни

Вас чекає доленосна зустріч, яка буде наповнена позитивними емоціями, сміхом та радістю. Не відмовляйте друзям, родичам або колегам, якщо вас запрошують на відпочинок. Саме там ви можете зустріти свою половинку.

Близнюки

Вам більше не доведеться відзначати свята наодинці або в шумній компанії. Скоро ви зустрінете свою долю, і будь-яка дата стане приводом романтичного побачення. Ваше серце наповниться ніжністю, любов’ю та довірою.

Козорог

Час створити сім’ю. Ретроградний Сатурн посприяє усім вашим забаганкам. Люди, яка біля вас, стане бездоганним партнером та завжди буде підтримувати. Не бійтеся проявляти свої емоції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про талісмани на кінець літа. Езотерики розповіли, що підходить для кожного знаку Зодіаку.