Не зберігайте там гроші: 3 місця, які блокують фінансові портали

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Де не можна зберігати гроші, фото: Olichel

Краще ніколи не зберігати кошти в цих 3 місцях

Є місця, які блокують енергетичні потоки багатства. Здавна люди знали, що не всюди можна ховати гроші та коштовності. Раніше ми писали про магічну силу герані, а тепер розкажемо, куди не треба ховати свої накопичення.

Езотерики назвали 3 місця, які є прірвою для фінансового успіху. Як тільки там з’являються гроші чи коштовні прикраси, портали достатку одразу починають блокуватися. Отож, зверніть увагу на те, куди ви кладете кошти і свої прикраси.

Тут не можна зберігати гроші:

  1. Вана, туалет, кухня. Кошти і прикраси не можна зберігати там, де є вода і стічні труби. Усе ваше багатство “спливатиме” у каналізацію.

  2. Старі речі. Не можна класти кошти у старі книги, старий одяг чи в комору, де зберігаються старі речі. Вони “живляться” енергетикою коштів, аби мати хоч якусь силу, цим самим не даючи порталу багатства активно “працювати” на господарів дому.

  3. Біля вікна і дверей. Вікна є провідниками енергетичних порталів. Здавна люди знали, що біля вікна чи дверей багатство може “здути” вітер. Водночас якщо ці місця чисті та без зайвих речей, гроші будуть притягуватися до господарів.

Раніше ми писали, як надовго зберегти гармонію та пристрасть. Езотерики розповіли, які обереги захищають домашні затишок і любов.