Код мільйонера: як вирахувати за своєю датою народження, яка справа принесе вам мільйони

Езотерика та астрологія

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як визначити фінансовий код достатку. Фото: freepik.com

Нумерологи впевнені, що фінансове благополуччя людини багато в чому визначається її датою народження

Раніше ми розповідали, яка дата народження — найкраща. Тепер же хочемо поділитися з вами цікавою та корисною інформацією щодо вибору життєвого покликання, яке принесе багатство і процвітання.

Секретом щодо того, які заняття гарантовано принесуть вам матеріальну забезпеченість, ділиться ТСН. Як вирахувати свій фінансовий код, який ще називають “кодом мільйонера”, дізнавайтеся далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як розрахувати свій фінансовий код

Для цього потрібно скласти всі цифри своєї дати народження до купи і повторювати цю дію аж доти, доки у вас не вийде одна цифра. Наприклад, якщо дата вашого народження 12.07.1990, то ваш фінансовий код обчислюється так: 1+2+7+1+9+9+0=29, 2+9=11, 1+1=2. Число “2” і буде вашим фінансовим кодом благополуччя.

Фінансовий код: що значать числа від 1 до 9

Код мільйонера за датою народження. Фото: freepik.com
  • Число 1. Людина з цим числом отримає достаток, якщо зароблятиме своїми руками. Підійде будь-яка професія, в якій потрібно залучати саме руки: одиниця не знатиме браку коштів, якщо стане художником, маляром, будівельником, слюсарем, столяром, кухарем, скульптором, швачкою, автомеханіком тощо.

  • Число 2. Двійки — прекрасні ментори, координатори та наставники. Їм найбільше підходить робота освітян, психологів, медиків, спортивних тренерів тощо. А головне — на своєму місці вони опиняться у ролі керівника.

  • Число 3. У цьому випадку людині підходить будь-яка робота, та особливо успішними трійки будуть в ролі бізнесменів і творчих особистостей, які розкручують власний бренд.

  • Число 4. Людина-четвірка — прибічник консерватизму. Гроші у них будуть тільки в тому випадку, якщо за ними постійно стежити і не давати нікому й нічому “пробити діру” у бюджеті.

  • Число 5. П’ятірки стануть по-справжньому багатими тільки коли візьмуться за особистісний ріст та розвиток. Саме саморозвиток та самореалізація принесуть їм шалені гроші та визнання.

  • Число 6. Творчість та наставництво — ідеальна сфера для розвитку шісток.

  • Число 7. Сімки повинні мислити нестандартно, якщо хочуть заробити собі цілий статок. Їм не можна сидіти на місці й триматися за стабільність — що більше ідей вони реалізовуватимуть, то більшими ставатимуть їх фінансові потоки.

  • Число 8. Чудово почуватимуться фінансово вісімки в освіті, політиці або на державних посадах. Інший варіант — власний бізнес, до якого залучені члени родини. Саме це дозволить вісімкам “робити” великі гроші.

  • Число 9. Ті, хто отримав цю цифру, повинні дбати про інших, щоб отримати своє. Ідеальними сферами для дев’яток будуть медицина, психологія, меценатство, освітня галузь або будь-яке наставництво.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як вирахувати "код мільйонера"

Якщо у вашій даті народження простежується подвоєння цифр – 88, 66, 68, 36, то ви — щасливий власник коду мільйонера.

❎ Число 3 означає, що будь-які ваші фінансові операції завжди будуть успішними.

❎ Число 6 — допомагає збільшити прибуток і мінімізувати будь-які ризики фінансових витрат.

❎ Число 8, яке є символом нескінченності, багатства та процвітання, посилює всі грошові потоки у вашому житті.

Нагадаємо, що за нумерологічним розрахунком можна визначити і свої таланти. Дізнатися це допоможе ваш місяць народження.