Молилися уві сні? Відомі екстрасенси розшифрували такий сон

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

До чого сниться молитва, фото: JESUS_is_our_HOPE

Віщуни розповіли, до чого сниться молитва

Молитва уві сні — це рідкісний сон, адже мало хто вміє поводити себе усвідомлено, коли спить. Віщуни розшифрували це сновидіння залежно від різних деталей. Раніше ми писали, до чого сниться церква, а тепер розкажемо, що чекати від сну, де ви молилися або чули молитву.

Пригадайте, де ви були, коли молилися, або чули молитву, і за кого саме молилися. А може ви читали уві сні сакральні тексти? Храм, де ви стояли, був цілим, чи зруйнованим? Усі ці нюанси підкажуть, що чекати в реальності після такого сну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тлумачення за фазами Місяця

  • на Молодик — помиритеся із родичами, з якими були у сварці

  • На зростаючий Місяць — вам запропонують вигідний проєкт на роботі

  • На Повню — ви зможете побороти свої погані звички

  • На спадаючий Місяць — у складній ситуації вам допоможуть друзі

Тлумачення відомих віщунів

Сонник Ванги

Молитися у храмі уві сні — знак, що скоро в житті почнуться позитивні зміни, і проблеми відступлять. Вам стане легше і ви будете впевнені у собі. Якщо ж ви чули слова молитви, або як хтось молиться, це знаменує про негаразди у вашої близької людини, яка соромиться попросити вас про допомогу.

Сонник Фрейда

Якщо сновидцем була жінка, то молитва уві сні показує страх перед партнером. Сновидиця боїться стосунків та поведінки свого обранця. Неодруженому чоловіку цей сон показує скоре знайомство зі своєю долею. Якщо ж сновидець уже має кохану дівчину, — скоре весілля з нею.

Сонник Цвєткова

Езотерик вважає, що молитва уві сні є попередженням про випробування. Якщо ви молилися у храмі, і він був гарним та чистим, — вам допоможуть вищі сили. Якщо на вулиці, і погода була ясна — ви легко вийдете із “чорної смуги” життя. Якщо ж ні — чекайте складних ситуацій.

Сонник Хассе

Якщо вам наснилося, що ви молитеся, — це знак виходу на щасливу смугу своєї долі. Вас чекає безтурботне життя, в якому ви отримаєте усі свої бажання. Пригадайте, яку молитву ви читали, і повторіть її, коли прокинетеся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кому снився сон

Жінці

Якщо молитва снилася жінці, її чекають великі негаразди. Чим більше людей молилося, або чим голосніше читала молитву сновидиця, тим більше проблем її чекає. Якщо ж вона чула молитву у храмі, або читала її сама, — ці негаразди дуже швидко зникнуть.

Чоловіку

Якщо чоловіку наснилося, як люди моляться, а потім хрестять дитину — знак народження нового життя в його сім’ї. Якщо сновидець молився перед іконою, — до ймовірної зради із дружиною свого родича.

В який день тижня наснилася молитва

  • на понеділок — веселий час із друзями

  • на вівторок — познайомитеся із творчою особистістю

  • на середу — посваритеся з коханою людиною через ревнощі

  • на четвер — змагання, пов’язані зі спортом

  • на п’ятницю — до буденних справ по дому

  • на суботу — вас визнають на роботі

  • на неділю — до раптової поїздки на відпочинок або відпустки

Раніше ми писали, до чого сниться сукня. Віщуни розповіли, що знаменує побачене, і до чого готуватися сновидцю.