Нові кармічні уроки: що чекати від ретроградного Нептуна у вересні 2024

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Що принесе ретроградний Нептун у вересні, фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Ці події будуть переслідувати людей, доки вони не навчаться робити правильні висновки

У вересні свій ретроградний рух продовжує планета Нептун. Вона відповідає за негативні якості людини. Це і злість, і ревнощі, і невміння бути самостійними. Раніше ми писали, які амулети підійдуть на осінь для різних знаків Зодіаку, а тепер розкажемо, що чекати людям від зворотного руху Нептуна.

Ретроградний Нептун почав свій рух 2 липня, і завершить його 8 грудня 2024 року. Ця планета будить в людях негатив, який вони старанно приховують. Це агресія, невміння контролювати себе, лінь, небажання бути самостійним і брати на себе відповідальність за життя, невміння користуватися грошима, спілкуватися з людьми і дбати про себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо люди не зуміли пройти життєві ситуації, в яких потрібно було проявити себе мудро, інтелігентно і спокійно, — події повторяться знову. І це буде відбуватися аж до кінця ретрограду Нептуна. Отож, зверніть увагу на свої будні: де ви зриваєтеся, і не можете зупинитися? Взяти себе в руки та переоцінити подію, яка з вами трапилася, — і є ваш кармічний урок.

Раніше ми писали, чи можна полегшити свою долю. Езотерики розповіли, що таке кармічні уроки, і як їх полегшити, аби мати щасливе життя та здійснити свої мрії.