Скандали і сльози: у вересні цим знакам Зодіаку потріпають нерви

Езотерика та астрологія
1 451

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Цих знаків Зодіаку чекають сльози та скандали, фото: cookie_studio

Цим людям буде не просто: їх чекають сварки та конфлікти як бумеранг за їхню поведінку

Початок осені стане періодом, коли в будні деяких знаків Зодіаку прилетить бумеранг. Ці люди будуть відповідати за свої думки, слова та дії. Раніше ми писали про амулети на осінь для різних знаків Зодіаку, а тепер розкажемо, кому не пощастить у вересні.

Аби максимально м’яко пережити цей місяць, потрібно виправити свої помилки. Якщо ви когось образили, — попросіть вибачення. Якщо комусь щось зіпсували — подаруйте необхідне та перепросіть за свій вчинок. Змінювати ситуацію потрібно діями, а не в голові, уявно вибачаючись перед людьми. Тоді все буде добре.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Езотерики визначили знаки Зодіаку, які розплатяться за свої вчинки. Це буде стосуватися тих сфер життя, в яких вони не проявили людяність, турботу і доброту. Наприклад, якщо людина знала чиюсь таємницю, і видала її іншим, — у вересні про неї дізнаються таке, що вона буде ладна виїхати в інше місто, аби не дивитися людям в очі. Ідеться про Риб, Левів, Близнюків, Овнів та Водоліїв.

Раніше ми писали, для кого вересень стане “білою смугою” життя. Езотерики назвали знаки Зодіаку, яким буде легко, затишно і щасливо.