9 афірмацій на унікальність та впевненість у собі — секрети успіху від езотериків

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Афірмації на унікальність, фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Ці установки кардинально змінять життя у кращу сторону

Езотерики розповіли, як афірмації можуть вплинути на життя. Якщо людина завжди плаче, що їй чогось браку, — у результаті їй починає не вистачати цього ще більше. А ті, хто успішний та багатий — із кожним днем квітнуть і багатіють. Річ у тім, що думки людини матеріалізуються.

Мозку все одно, є у вас предмет у руках, чи ні. Всесвіту — також. Якщо ви візуалізуєте, що щось маєте, і відчуваєте себе у тому стані, коли це вже є, — мозок транслює інформацію та енергію вдячності й радості за те, що це уже є. Відповідно, Всесвіт притягує вашу візуалізацію прямо до вас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Людина притягує як позитивні, так і негативні речі, на які фокусує свою увагу. Не витрачайте свою енергію та дорогоцінний час життя, аби думати про те, що ви не хочете мати у своєму житті. Аби ви були ще більш унікальними та ще більш впевненим у собі, для вас — добірка дієвих афірмацій, які в цьому допоможуть.

Афірмації на впевненість у собі, фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Читайте їх вголос перед дзеркалом мінімум 3 рази на день упродовж 12 днів, а далі — зранку та на ніч ще 30 днів. Після цього повторювати позитивні установки для вас стане звичкою, і ви будете практикувати їх якомога частіше, аби притягувати ще більше благодаті у свої будні.

Афірмації на унікальність та впевненість у собі:

  1. Я бачу навколо себе красу та гармонію.

  2. Щодня я стаю гарнішою і гарнішою, я просто гарнюня!

  3. Моя впевненість у собі магнетизує людей та робить їх щасливими.

  4. Я люблю, ціную та поважаю себе просто так, бо я уже така є!

  5. Моя врода — унікальна, я красуня в будь-якому стилі!

  6. Моя краса іде від серця і дарує енергію та любов усім людям.

  7. Моя краса та моя енергія не мають меж, тому нескінченно квітнуть і дарують оточуючим благо.

  8. Я розкішна, унікальна та надзвичайна Божа дитина.

  9. Я бачу красу в кожній людині, я дозволяю своїй красі та унікальності квітнути разом з красою та унікальністю інших людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як вплине ретроградний Нептун на життя людей у вересні. Езотерики розповіли, що принесе енергія цієї планети, які кармічні завдання потрібно відпрацювати, і як це зробити успішно.