Мольфарка розповіла про п’ятницю, 13: чим особлива сакральна дата, яку не варто боятися

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Мольфарка розповіла про особливості п'ятниці 13 числа, фото: magdalena.net.ua

Відома українська мольфарка розповіла про особливості п'ятниці 13 числа

Здавна люди вірять у те, що 13 число приносить нещастя. Водночас багато екстрасенсів і тарологів переконані у зворотному. Раніше ми писали, яким буде завершення війни за прогнозом Таро, а тепер розкажемо, чим буде особлива п’ятниця, 13 вересня.

Чому українці зазвичай очікують негараздів у п’ятницю, 13, розповіла карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські, пише УНІАН. Зі слів езотерика, саме в цей день у свій час були страчені тамплієри. Ця траурна дата запам’яталася людям надовго, тому досі, від пращурів, усі вважають п’ятницю, 13, страшним днем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас це число зовсім не погане. Якщо ви давно хотіли щось купити, саме 13 числа в цей день тижня це зробити найкраще. А ще не можна цю дату асоціювати із негативом, адже день дійсно містичний, і віддзеркалює всі думки.

Першим ділом не можна п'ятницю 13-го матеріалізувати і програмувати в будь-який негатив… І залежно від того, як ти до того числа віднесешся, яке ти повідомлення робиш всесвіту, те отримаєш назад. А чому всі отримують лише негативне, — тому що вони вже так до цього відносяться. Але загалом ніхто не випробовував другий бік медалі, ніхто не випробовував віднестися до п'ятниці 13-го як до Фортуни,
— акцентувала Магдалена Мочіовські.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку скоро розбагатіють. Езотерики розповіли, для кого китайський гороскоп обіцяє поповнення у гаманцях.