Не встигнете подумати, а вже збудеться: у жовтні на 5 знаків Зодіаку звалиться нереальне везіння

Езотерика та астрологія

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Чиї мрії збудуться у жовтні: гороскоп. Фото: ХОЧУ!

Це чудовий час, аби завершити усі свої справи і почати щось нове

Осінь 2024 року відкриє двері до щастя та гармонії для кількох представників гороскопа. На когось чекає доленосна зустріч, на когось незабаром зваляться гроші, а хтось отримає все і зразу, але трішечки пізніше — десь в середині сезону.

Якщо заглянути у гороскоп удачі на жовтень, то подарунки долі чекають відразу на 5 знаків Зодіаку. Зорі обіцяють, що щойно вони чогось захочуть — ще не встигнуть сформувати як слід думку, а бажання вже здійсниться! Кому там пощастить, знає joy-pup.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Телець  

У наступному місяці ви раптово відчуєте бажання докорінно змінити своє життя. І це — ідеальний час, аби братися за щось нове. Можливе отримання нового неочікуваного проєкту, який принесе багато користі та досвіду, та й загалом відкриє перед вами нові горизонти. Друга половина жовтня обіцяє стати періодом примирення та покращення стосунків із людьми, які вам не байдужі.

Лев  

Цей знак Зодіаку отримає в жовтні все, про що мріяв: нові цікаві проєкти, славу, гроші, визнання та загальне обожнювання. Головне — викладатися на повну, тоді і результатом можна буде пишатися! Але не забувайте про баланс: улюблена робота — це чудово, однак і від домашніх не потрібно відмовлятися на користь потуранню своєму его.

Скорпіон  

Новий місяць принесе Скорпіонам багато нових викликів, які ті з легкістю долатимуть, якщо візьмуть під контроль свої емоції. Потрібно взяти себе в руки і сконцентруватися на тому, що для вас дійсно важливо: цього разу не вийде викладатися на всі 100% на все — треба обрати той шлях, який вам імпонує в житті найбільше. Вигода не змусить на себе довго чекати.

Стрілець  

У пріоритеті в новому місяці у вас буде особисте життя: можлива доленосна зустріч, яка зарядить вас настільки потужно енергетично, що решта справ даватимуться вам завиграшки. Також жовтень 2024 буде чудовим періодом для саморозвитку та підкорення нових вершин — щойно ви чогось справді захочете, ще й оком змигнути не встигнете, як вже це отримаєте!

Водолій  

На початку жовтня Водоліїв буквально засипле град із нових ідей та можливостей, які можна (і треба) використати. Доки ви перебуваєте на хвилі ентузіазму, хапайте всі шанси, які вам ласкаво підсовує життя — всі вони згодом, добре пропрацьовані, дадуть щедрий результат, на який ви навіть не сподівалися. Наприкінці місяця настане особливо вдалий для вас період, тож хапайте удачу за хвіст!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що у вересні 3 знаки Зодіаку отримають прекрасні новини. Це буде щось настільки суттєве, що ви навіть мріяти про таке не наважувались!