Зустріч Місяця та Венери притягнуть взаємне кохання 4 знакам Зодіаку

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Місяць і Венера притягнуть любов 4 знакам Зодіаку, фото створене ШІ для Хочу

Ці люди змінять характер, створять сім'ю, а одинокі — зустрінуть свою долю

У жовтні, 5 числа, в небі сполучилися Місяць і Венера. Цей астрологічний феномен активував нові енергетичні портали, які стосуються любові та шлюбу. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку почнуть духовне переродження, а тепер розкажемо, кому пощастить у стосунках.

Місяць і Венера змінять особисте життя усіх знаків Зодіаку. Найбільше це відчують одинокі люди, які досі не закохалися, або мають невзаємні почуття. Водночас ті, хто має половинку, але ще не узаконив свої стосунки, нарешті створять щасливу і міцну сім’ю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Риби

Місяць і Венера притягнуть любов Рибам. Ці люди зрозуміють, яку людину хочуть бачити біля себе. Вони змінять пріоритети і стануть ніжнішими та уважнішими.

Скорпіон

Венера і Місяць активують жіночі чакри жінок Скорпіонів. Їм стане легше спілкуватися із протилежною статтю, отримувати від них подарунки і продовжувати романтичні стосунки. Не бійтеся бути витонченою.

Лев

У Левів почнуться кардинальні зміни у житті. Одинокі помітять біля себе чимало достойних претендентів і зрозуміють, що насправді хочуть. А ще в них активується жага до романтики і сюрпризів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водолій

У Водоліїв почнеться нова ера. Планета Венера активує творчість, бажання мати сім’ю та бути мамою. Жінки Водолії стануть ніжнішими і уважнішими. Із ними буде легко спілкуватися.

Раніше ми писали, які символи та самоцвіти можуть бути амулетами у жовтні. Езотерики розповіли, що притягне успіх та щастя для кожного знаку Зодіаку.