Завжди розлучаються: ці знаки Зодіаку не вміють берегти сімю

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Ці знаки Зодіаку завжди розлучаються, фото створене ШІ для Хочу

Ці знаки Зодіаку найчастіше розлучаються: знайдіть себе у списку

У кожної людини своя зона комфорту. Хтось любить досягати кар’єрного зросту, хтось — жити в подорожах, а хтось прагне до сімейного затишку. Раніше ми писали, які астрономічні події жовтня можна буде побачити в небі України, а тепер розкажемо, які знаки Зодіаку не створені для сім’ї.

Ці люди завжди прагнуть самотності. Їм не комфортно ділити з кимось ані ліжко, ані кухню, ані свої затишні вечори. Езотерики назвали знаки Зодіаку, які найчастіше розлучаються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Риби

Риби — романтичні натури, проте навіть у шлюбі вони продовжують жити у своїх мріях та ілюзіях. Усі плани, проєкти й ініціативи Риб доводиться реалізовувати їхній половинці. Коли ж ця людина починає пояснювати, що далі Риби повинні щось робити самостійно, то автоматично переходить у стан “ворога”, потрапляючи в чорний список.

Водолій

Водолії не вміють поважати особисті кордони інших, вислуховувати й чути інші думки та бачення, спокійно реагувати на чиїсь невдачі. Такий запальний характер — не вади виховання, а їхня енергія, яка циркулює у зворотному напрямку. Це не лише руйнує сім’ю, а й блокує енергетичні портали фінансів.

Лев

Леви самодостатні й занадто впевнені у собі. Часто така поведінка “давить” самооцінку інших, тому що Лев може легко публічно знецінити особистість. Це призводить до сварок, розбитих сердець і розлучення. Біля Лева може бути лише та людина, яка вміє розставляти особисті кордони.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як вплине зустріч Венери та Місяця на різні знаки Зодіаку. Езотерики розповіли, хто зустріне своє кохання, а хто зіграє весілля.