Наснилася злива: про що попереджає такий сон

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

До чого сниться злива, фото: _Alicja_

Віщуни розтлумачили сновидіння про зливу

Вода уві сні вважається знаменням. І не важливо, в якому вигляді ви її бачили: це міг бути лід, море чи дощ. Раніше ми писали, до чого сниться осінь, і тепер розкажемо, що знаменує сон про зливу.

Пригадайте усі моменти, які ви бачили уві сні. Вони допоможуть чіткіше розтлумачити ваш сон. Важливо, якою була злива, і що ви робили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кому наснилася злива

Жінці

Якщо злива снилася вагітній, це може бути знак про двійню. Для незаміжньої жінки такий сон показує, що нові знайомства можуть принести сльози і розчарування. Будьте більш перебірливою. Злива для одруженої сниться до вагітності.

Чоловіку

Якщо ви не промокли під зливою, то зможете уникнути сварки в реальності. Якщо ж вас добряче намочила, чекайте негараздів. Іти під парасолею уві сні, коли ллє дощ, — попередження про неприємності.

Коли була злива

  • Вночі: зміни в житті після певних подій

  • Вранці: аби справа була успішною, зачекайте

Якщо ви дивилися на зливу, яка ішла за вікном, чекайте змін. Скоро доведеться оцінити ситуацію по-іншому, і всі події, які вас чекають, — сильно здивують. Якщо ви змокли — знак, що вас захищає янгол-охоронець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сонники віщунів

Сонник Ванги

Бачити зливу уві сні — це знак очищення гріхів. Особливо, якщо вода була теплою. А ще злива уві сні це підказка сновидцю, що у нього є надприродні здібності, і його місія — допомагати людям.

Яка була злива за сонником Ванги

  • Злива була із громом, блискавкою — легко вирішите конфлікт, який почнеться або на роботі, або із коханою людиною

  • Веселка після зливи — до сюрпризів, здійснення мрій

  • Дивитися крізь дощ, або на те, як ллє потік води від дощу — допомагайте іншим, слухаючи свою інтуїцію

Сонник Міллера

Промокнути під чистою зливою — до натхнення, енергії та успіху. Також це знак, що ви отримаєте майно. Якщо змінюється погода, і ви хочете сховатися від зливи, — до успіху у справах. Бачити зливу, будучи вдома — до взаємного кохання, а чути стукіт дощу — до щасливої сім’ї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сонник Цвєткова

Сильна злива уві сні — це знак негараздів. Водночас якщо у вас уже є фінансові проблеми, то вони скоро закінчаться. Такий сон знаменує про подальше багатство. Промокнути під зливою — до поділу майна чи спадку.

Раніше ми писали, до чого сниться осінній ліс. Езотерики розповіли, як правильно розшифрувати такий сон.