Страждають від кохання сильніше за інших: названо 3 знаки Зодіаку

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Ці знаки Зодіаку не переносять розлуки, фото: AdinaVoicu

Ці люди не вміють приймати біль та розчарування

Різні люди по-різному реагують на розлуку, невзаємне кохання та інші життєві обставини. Проте є такі, хто найгостріше переживає усі ці події. Раніше ми писали, в якому місяці 2025 року чекати багатства та удачі різним знакам Зодіаку, а тепер розкажемо, хто із них найчутливіший.

Козоріг

Ці люди настільки ніжні та романтичні, що розбите серце для них — це справжня трагедія. Вони не будуть злитися і не зможуть перетворити біль у ресурс. Найчастіше Козороги впадають у депресію та довго страждають.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скорпіони

Сильні та самозакохані, на перший погляд, Скорпіони, не вміють спокійно переживати розлучення. Будь-які негаразди у стосунках для них — катастрофа. Ці люди готові на все, аби між ними та коханою людиною не було сварок та болі.

Риби

Риби не вміють усвідомлювати кінець стосунків. Їм постійно буде здаватися, що це тимчасова пауза, і все скоро минеться. Проте коли вони розуміють, що крапки розставлено, починають проявляти агресію, вважаючи людину своїм рабом. Усе це — прояв болі та розпачу.

Раніше ми писали, як реагують на розлучення різні знаки Зодіаку. Езотерики розповіли, хто що буде робити, аби якось відновити себе після потрясіння.