Пишаються своїм негативом: ці знаки Зодіаку — нестерпні

Езотерика та астрологія
973

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Ці знаки Зодіаку завжди негативні, фото: sweetlouise

Ці знаки Зодіаку постійно не задоволенні життям, і вимагають цього від інших

Є люди, які часто живуть у депресіях та постійнім невдоволенні. А є такі, котрі нав’язують цей стан іншим, вважаючи це правдою життя та реаліями сьогодення. Раніше ми писали, хто вміє знаходити вихід із будь-якої ситуації, а тепер розкажемо, які знаки Зодіаку можуть втомити своїм негативом.

Якщо у вас гарний настрій, ці люди швидко усе виправлять. Уже за декілька хвилин спілкування із ними ви зрозумієте, що не вмієте серйозно ставитися до життя, ходите в рожевих окулярах і не бажаєте бачити правду. Сперечатися із цими людьми неможливо, вони висміють вас за лічені секунди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви потрапили у коло цих людей, і відчули негатив, який вам транслюють, уявіть себе в циліндрі, який зовні оздоблений дзеркалом. Усе позитивне він притягує, як магніт. Злість, заздрощі, негатив — повертає назад “власникам”. Так ви зможете захистити свою ауру і не пошкодити енергетичні канали. Зазвичай негатив транслюють Риби, Водолії, Овни та Леви.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку — найчесніші. Езотерики розповіли, хто не буде обманювати, навіть якщо правда може нашкодити.