На які коктейлі можуть бути схожі жіночі сукні (ФОТО)

Позитив

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Вишукані коктейлі. Фото: zak.depo.ua

Коктейлі можуть бути схожими на жіночі елегантні сукні

У спекотну пору так хочеться посмакувати приємним прохолодним напоєм. Можна обрати охолоджене шампанське, каву з льодом або ж приготувати екзотичний вишуканий коктейль.

Хочу! вирішила поекспериментувати і подивитися, на які коктейлі можуть бути схожі жіночі сукні. Що з цього вийшло та чи сходяться наші вподобання зі смаками читачів, далі у матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кривава Мері

За однією з теорій, коктейль отримав свою назву на честь британської правительки Марії Тюдор, яка прославилася своїми жорстокими розправами над представниками протестантської церкви. Звабливий коктейль, який за оманливою простотою приховує справжній вир почуттів та має справжню родзинку, як і жінка з перчиком.

Коктейль Кривава Мері. Фото: Хочу!

Маргарита

Легкість, повітряність та простота - це лише на перший погляд. За третім ковтком відчувається вибух смакової насолоди та обіцянка майбутнього щастя. Це нагадує погляд незнайомки, яка посміхнулася здалеку і розтанула, як хмарка.

Коктейль Маргарита. Фото: Хочу!

Секс на пляжі

Апельсин, лимон та журавлина у тандемі вражають свіжістю та непередбаченістю. Коктейль нагадує жінку, яка переповнена почуттями щастя, позитиву і радості.

Коктейль Секс на пляжі. Фото: Хочу!

Кавунова зваба

Освіжає з першої миті, дарує насолоду та спокій через смакові рецептори. Відчуття, які від поцілунку таємничої незнайомки.

Коктейль кавунова зваба. Фото: Хочу!

Літній пунш

Кожна мить сонячного дня ховається у найменшій краплі коктейлю. Його завжди мало, як і спілкування з приємною співбесідницею.

Коктейль Літній пунш. Фото: Хочу!

Лавандова мить

Неповторність коктейлю легка і прозора, яка сама лаванда. Це справжня магія насолоди і загадка, яка присутня у кожній жінці.

Коктейль Лавандова мить. Фото: Хочу!
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми друкували прекрасні картинки морозива. Це саме те, що потрібно у спекотний день.